Možete li, molim vas, napisati cijenu jaslica i vrtića (s tim da napišete ako se radi o popustu za drugo, treće... dijete), u vašem gradu, bez dodatne rasprave o istome? Jako mi je bitno i hitno. Hvala!
Printable View
Možete li, molim vas, napisati cijenu jaslica i vrtića (s tim da napišete ako se radi o popustu za drugo, treće... dijete), u vašem gradu, bez dodatne rasprave o istome? Jako mi je bitno i hitno. Hvala!
zagreb: jaslice do 3.godine života mislim da su 200 kn, a vrtić 400 kn.
Varijanata s popustom se ne sjećam.
I hope it helped!
I moji idu u vrtić/jaslice u Zg i situacija je ovakva:
-dijete do 3 godine 200 kn
-dijete od tri pa do škole 400 kn
-jezik (od 4. godine) dodatnih 300 kn
-u slučaju da oboje idu u isti vrtić; starije dijete ima popust 100 kn, ali ne na jezični dio
Tako da ja konkretno plaćam za Janu 200 kn, a za Doriana 600 kn (400-100 i 300 za jezik)
Nadam se da sam uspjela pomoći ;)
Vukovar - jaslice 390,00 kn
Zadar - 500 kn (državne jaslice)
700-1400 kn (privatne jaslice)
mislim da je u vrtićima ista cijena.
Pula, drzavni vrtic, 539 Kn ili 24,50 Kn dnevno.
zara uci jezik u vrticu (3 godine), integrirano u svakodnevni program, i to je samo 100 kuna mjesecno
Vinkovci - 700 kn! :(
Iako si to već znala, pretpostavljam!
rijeka 600 kn -1000kn (ovisno o programu)
crikvenica 650-780 kn (ovisno o programu)
Ne zanimaju me programi. Ni privatni vrtići ili jaslice.
Samo onaj najosnovniji dio. Koji je minimum minimuma koji morate platiti za jaslice ili vrtić?
Ne zanima me ni popust za drugo, treće... dijete, to sam navela samo da ne ispadne da je cijena manja nego što to stvarno jeste.
Cure, hvala na odgovorima. Čekam i druge gradove!
:*
Draga Janoccka,
u Rijeci je cijena za vrtić: 599 kn/mj., a jedna odgajateljica mi je rekla da je ista i za jaslice. Ista teta mi je rekla da se za svako sljedeće dijete dobije popust od 10% (kaže da tu info mora još provjeriti ;) ).
Zaboravila sam napisati da je to cijena za osnovni dio tj. program, nema stranih jezika niti dodatnih aktivnosti. Dakle, boravak djeteta u vrtiću, obroci i sl. Btw. dječica su nam vršnjaci! ;)
Vrtić Grigor Vitez - cijena cca 450,00 kuna
Vrtić "Izvor" - centrala - cijena cca 550,00 kuna (moram danas provjerit) -
- područni vrtić - 660,00 kuna
Sve cijene su za redovne programe
Sveta nedelja - Zagrebacka zupanija
cijena ista i za vrtic iza jaslice
prvo dijete 480 kn
drugo dijete 360 kn
trece besplatno
samohrani roditelji imaju 25% popusta (ali tek kad donesu rjesenje o rastavi, sto ja npr. jos nemam pa lijepo placam punu cijenu :x )
Roko_mama koje su to fore s podrucnim vrticem??
Nije mi opce jasno zakaj bi tam trebalo bit 110 kn skuplje? :shock: :shock:
Nama uz uplatnice uz zadnje vrijeme klamaju obavijest da je ekonomska cijena vrtica, mislim 1600 kn, a da mi roditelji placamo samo dio, tj. ono sto je na uplatnicama
Mukica fakat ne znam zakaj su oni stavili veću cijenu područnog vrtića, valjda zato kaj moraju plaćat režije i najam za područne vrtiće, a ima puno manje djece nego u centrali pa valjda time namiruju razliku.
Problem je u tome kaj "Izvor" kolko ja znam nije 100% gradski vrtić, nego kao poluprivatni pa zato imaju i veću cijenu osnovnog programa, makar sam čula iz više izvora da njima grad participira isto ko i "Grigoru Vitezu" i da baš i nemaju osnove za veće cijene, ali kaj možeš kad nemaš izbora.
"Grigor Vitez" ima samo jedan područni vrtić i mislim da je u njemu cijena kao i u centrali, ali nisam 100% sigurna.
Nama bi se do jeseni trebao otvorit vrtić u kvartu i moram priznat da mi i nije baš mala razlika plaćat 660,00 kuna područni ili 450,00 u "Grigoru Vitezu",za tu razliku mu platim i neku vanvrtićku aktivnost.
Osijek 500,00 kn osnovni program. Isto je i za jaslice i vrtiće.
Velika Gorica - vrtić
550 kn
420 kn (drugo dijete)
Zagreb
privatne jaslice - 600 kn
Gradski vrtić u Varaždinu, prvo dijete u jaslicama: 530,00 kn.
Dugo Selo- 500,00 kn, jaslice i vrtić
Čakovec, dječji centar Cipelica, 400 kn
Super cure :*
Zaprešić-
državni 595kn, privatni 1500 kn
tiče se jaslica, za vrtić ne znamCitiraj:
bubica27 prvotno napisa