ja bih donirala nesto robice i igracaka za slijedecu rasprodaju. nisam cesto u zgbu, a kad jesam onda sam samo vikendom, pa me zanima kako i kome mogu predati te stvari.
Printable View
ja bih donirala nesto robice i igracaka za slijedecu rasprodaju. nisam cesto u zgbu, a kad jesam onda sam samo vikendom, pa me zanima kako i kome mogu predati te stvari.
kad si u zg?
jos ne znam 100%, ali se nadam da cu krajem veljace dolaziti (ev. prvi vikend u 3.mj.)
ok, organizirat cemo se pa da bude netko u rodi. mailaj ili nazovi tada na 091 5863717
ok, tks :)
OT, ali kad će biti slijedeća rasprodaja? Hvala!
Bok, imam hrpicu dječjih korištenih cipela koje mi ne trebaju, pa sam mislila predati vama za rasprodaju. Sve cipele su u dobrom stanju, u rasponu brojeva od 19-29, za dečkića i riječ je otprilike oko 20-ak cipela, sandala, papuča. Marke obuće su Bambi, Naturino, Ciciban, Valek.
Iimam i slikice.
Ako vam ne trebaju, pliz javite da znam dalje kamo s tim.
Hvala,
momtobe, slijedeca rasprodaja je 29.09. od 9-13 sati u paviljonu 7a na Zagrebackom velesajmu
ponosna mama zahvaljujem na donaciji, robu mozes donijeti na Velesajam u paviljon 7a u cetvrtak 27.09 ili petak 28.09. od 11-19 sati
nisam stigla dofurati stvari.
kaj se stvarno moram strpiti do slijedeće rasprodaje?
bojim se da da!
Zašto Roda ne uvede on line rasprodaju?
zato sto nemamo mogucnosti za skladistenje stvari, a ni dovoljan broj volontera koji bi na tome radili