spavaju li vasa djeca u kreveticu?
trazila sam po forumu ali nisam nasla ni jednu slicnu temu, ako mi je promaklo, ispricavam se :*
dakle, proje nego se Veronika rodila, uredili smo joj cijelu veliku sobu (iz koje smo mi izselili :x ) ofabali, leptirici po zidovima, krevetic, ormar, stol za previjanje, ma sve sta je potrebno za bebu, i jos vise... i ja sam bila uvjerena da ce ona spavat od prvog dana u svojoj sobi (jer imamo mi baby alarm...) :lol:
kad smo stigle kuci, nisam imala srca pustit ju u drugoj sobi, ok, dovukla sam kolijevku u nasu sobu pored kreveta i ok. al kako je ona ogradena i ja ju ne vidim, vrag mi nije dao mira pa sam pogledavala svakih 5 minuta "sta" radi... :roll:
na kraju smo stavili njen krevetic odmah do naseg kreveta (skinuli ogradu s jedne strane...) ALI ona spava s nama u krevetu! izmedu nas i to kao kraljica, sva se rastegne :heart:
problem je u tome da bi htjela da spava u svom kreveticu jer polako se okrece i vrti pa me strah da mi ne padne s kreveta :( jucer sam pokusala stavit ju u svoj krevetic ali nije bas nesto htjela iako sam bila uz nju ( kao i uvijek tj. on voli zaspat meni na rukama) i kad ja nju u krevetic ona otvori okice i gleda, i opet sve ispocetka...na kraju sam ju stavila kod nas i spava ko top. :saint:
kako da ju najbezbolnije naviknem na krevetic ili da ju i dalje pustim sa nama? kako ste vi to rijesili?
p.s. oprostite na duljini posta.
:*