Što sa njima? KAko njih zaštiti u prometu osim pojasom (koji gotovo obavezno miču sa ramena jer im smeta)?
Postoje li sjedalice za tu dob (ne booster, nego baš sjedalice) koje možete preporučiti?
Printable View
Što sa njima? KAko njih zaštiti u prometu osim pojasom (koji gotovo obavezno miču sa ramena jer im smeta)?
Postoje li sjedalice za tu dob (ne booster, nego baš sjedalice) koje možete preporučiti?
pa mislim da ne postoje
oni su tad vec dovoljno teski da ih sam pojas od auta moze zaustaviti i visoki da im pojas ne ide preko vrata nego prelazi preko kljucne kosti.....
bas AS sa pojasom u 5 tocki nema. ako je potrebno koriste se boosteri (al to znas).
e sad, kako dijete od x godina zadrzat zavezanog pojsom auta?
pricanjem, ispravljanjem, pricanjem, PRIMJEROM, pricanjem, objasnjavanjem cemu pojas sluzi, pokazivanjem kako se vezu u trkacim autima, formulama (ako postoji interes).
jesam rekla pricanjem? a PRIMJEROM?
e sad, vjerujem da je sve ovo jednostavnije ako je dijete oduvijek u AS cvrsto vezan.
a to kolko im smeta.... kak da ja svojoj mami od 80kg objasnim cemu sluzi pojas i da ju zapravo NE SMETA nego si je ona to tak postavila.
ahhhh - bez odgovora na ovo zadnje, molim :P