Tobi me ne čini sretnom:(
Dakle, naša predivna, prekrasna, divna i predivna i skuuuupa sjedalica Tobi zamjerila nam se na samom početku....
Sjedalica savršeno sjeda u sic, kao da je prikovana, s tim dijelom nemamo problema, ali:
1. remenje je KOMA - užasno čvrsto i kruto, urezuje mu se između nogu kad ga stegnem, a i onaj indikator koji pozeleni kad je, kao fol, dosta čvrsto svezano, pozeleni dok još mogu provući 3-4 prsta. Nikako da fino pritegnem te remenčiće tako da ide samo jedan prst, odnosno, kad to napravim, Kaleb se rasplače (jako ga steže). U staroj sjedalici nije bilo frke oko toga.
2. Kad je svezan i drži glavu ravno, iza glave (između glave i naslona) ima mjesta taman za staviti npr. jastučić. Smijem li to napraviti? Totalni mi je to šok, jer je u staroj sjedalici glava uvijek bila lijepo naslonjena, a sad glavinja...Ne kužim zašto ne želi (ne može) fino prianjati uz naslon.
Pomozite, što da radim...? Baš sam žalosna i imam osjećaj da mi više nije dobro zaštićen. :(
Re: Tobi me ne čini sretnom:(
Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
Dakle, naša predivna, prekrasna, divna i predivna i skuuuupa sjedalica Tobi zamjerila nam se na samom početku....
Sjedalica savršeno sjeda u sic, kao da je prikovana, s tim dijelom nemamo problema, ali:
1. remenje je KOMA - užasno čvrsto i kruto, urezuje mu se između nogu kad ga stegnem, a i onaj indikator koji pozeleni kad je, kao fol, dosta čvrsto svezano, pozeleni dok još mogu provući 3-4 prsta. :(
Samo da komentiram: mi smo skoro kupili Tobi, no upravo radi ova 2 razloga: urezivanje remena i indikatora koji mi se ucinio nepouzdan smo odustali i kupili Priorx Xp. Zao mi je sto si nezadovoljna. No, meni je ta sjedalica bila nekako "sumnjiva" otprve.
Ma, ja sam površna kokoš. Ok, ima super ocjene na crash testovima, ali Romericu sam eliminirala prvenstveno zato što mi je bila ružna. :roll: A ova mi je predivna :roll: Toliko o kriterijima.
Citiraj:
Ma, ja sam površna kokoš. Ok, ima super ocjene na crash testovima, ali Romericu sam eliminirala prvenstveno zato što mi je bila ružna. :roll: A ova mi je predivna :roll: Toliko o kriterijima.
o desava se to i nama... :? :/
nego, sto je s bebe confort Iseos TT sjedalicama od 0-18 kg???kakve su???
da sam je vidjela prije sigurno bih njoj dala prednost pred bebe confort creatis 0-13 kg koju sam kupila!!!!
Citiraj:
abonjeko prvotno napisa
Citiraj:
o desava se to i nama... :? :/
ooo, ima nas još!!!
ja doduše nisam primijetila da bi vitu pojasi smetali i sputavali. ona uvijek lijepo spava u sjedalici i nije se nikad bunila.
ni kod mene zeleni indikator nema funkciju, zatežem dok vidim da je ok.
al ono što mene najviše mući je što lijevi remen nije nikad isto zategnut kao desni. kao da je malo labaviji. jel i kod vas tako?
tipa zatežem i sad desni remen dođe do pozicije na ramenu kad je ok al lijevi bi mogao još malo. a ako zatežem još onda će ju desni previše stiskat. neznam ak me kužite?
Itekako te kužimo. Kod nas je problematičan lijevi remen.
Problem s glavom nemate (rupa između glave i naslona)?