Je li tko čuo za preparat za podizanje imuniteta u djece pod imenom Bronho-vox? Preporučila mi ga je m. sestra naše pedijatrice. Navodno se mora naručivati izvana, npr. preko ljekarne s Dolca.
Printable View
Je li tko čuo za preparat za podizanje imuniteta u djece pod imenom Bronho-vox? Preporučila mi ga je m. sestra naše pedijatrice. Navodno se mora naručivati izvana, npr. preko ljekarne s Dolca.
Mi ga naručujemo u ljekarni na Borongaju, kod okretišta, nasuprot placa. Vrijedi li? To nikad ne znam, jer uvijek se pitam bi li se ove viroze koje smo dobivali unatoč Broncho_Vaxomu pretvorile u nešto drugo i teže ili bi bilo isto i da ga nismo uzimali... I mene zanimaju iskustva drugih.
Broncho-vaxom ne pomaze kod viroza nego kod bakterija.
Nama ga je preporučila pedijatrica za jačanje imuniteta. Bila sam u ljekarni na Dolcu i naručila granulat, ima i u kapsulama, no moj pingvin ima 1,5 godinu i ne zna progutati kapsulu. Što ste vi uzimali. Kakav je okus tog pripravka? Bojim se da ga neće htjeti piti.
mismo ga koristili davno, malo se smanji ucestalost oboljevanja, ali nikad ne znam je li to zbog pripravka ili zbog imuniteta koji se poboljsao.