koristiti strepsilis (ili kako se već zove) dok dojim? Naime grlo me tako stislo da jedva dišem a jedino to imam u kući???
Printable View
koristiti strepsilis (ili kako se već zove) dok dojim? Naime grlo me tako stislo da jedva dišem a jedino to imam u kući???
Obično piše na papiru koji je u kutiji s tabletama. Ako nisi sigurna u tablete, kažu da je dobro i med pojesti, a ja si skuham kakao s medom. Zdrava kao dren drugi dan.
imaš dva super meda za grlo, bronhovital i laringo plus!
Ma kutiju sam bacila pa neznam dal mogu!! Med jdem već ali bez ikakvog poboljšanja...
Nadam se samo da će moj sin imati obzira noćas :roll:
a znas kako pise na vecini kutija: nije testirano na trudnicama i dojiljama, pa se ne preporuca. ja se svercam s fisherman friendsima umjesto strepsila
probaj ovo:
- med i limun sa što manje vode
- grgljanje s jabučnim octom
Meni u ljekarni rekli da je ok.
Probaj i sa špinanim šećerom i mlijekom.
Mene često boli grlo jer na poslu puno vičem na djecu(!) pa ti mogu reći da mi je u trudnoći dr.rekla da Neoangin može, znači može i Strepsilis.Meni pomaže i Betadin ili Heksoral za ispiranje, ali najbolji je caj od kadulje-grgljam ga pola minute sto puta dnevno!
Hvala cure! Sad mi je već malo bolje! Ali jučer je bilo koma grlo, nos, fibra preko 39.... samo se se nadam da ne priđe na maloga!!!