sve receno u naslovu, predstavljaje udruge i svjetsjkog tjedna dojenja, veceras na STV, splitska tv :)
Printable View
sve receno u naslovu, predstavljaje udruge i svjetsjkog tjedna dojenja, veceras na STV, splitska tv :)
super kad se zna unaprid pa se mogu svekrve i ostala ekipa unaprid obavjstit ;)
mozda bi trebalo javiti i u rodiliste u st koji daju krive savjete da pogledaju emisiju
to je kabelska, ne mogu to gledat u mom selu :(
happy, mislim da nije kabelska, da se može hvatat i na normalnu antenu, ali nisam 100% sigurna
tja šteta što ne mogu gledati
jel može netko snimit? :)
naravno da cemo snimiti :)
trinity, kabel je to, 300%
zrinka, kad ide ono na tv dalmaciju, pa da nakon toga organiziramo kolektivno gledanje (i presnimavanje kazeta) ?
evo javljam da sam vidjela prilog... pametne i zgodne mame i njihova slatka djecica u parkicu (bacvice?); super ste! :heart:
znala sam da ce mi biti zao sto nisam uspjela doci na nijedno od dogadjanja u sklopu tjedna dojenja, a sad mi je jos vise zao...
off topic (prilog me na to opet podsjetio): moze li mi netko odgovoriti, kako i gdje bih mogla kupiti/naruciti one stosne "addicted..." majice (znam dvije bebe koje bi ih rado nosile ;) )?
posalji mi poruku sa svojom adresom, poslati cu ti ih sljedeci tjedan. jedna je majica 50 kn, placa se pouzecem plus postarina.