Imam dojam da se u zadnje vrijeme jako puno ljudi rastaje pa me zanima kakva je u biti populacija na nasem forumu...
A zasto sam stavila pod zdravlje?
Pa zato jer mislim da to i te kako ima veze i s zdravljem.
Printable View
Imam dojam da se u zadnje vrijeme jako puno ljudi rastaje pa me zanima kakva je u biti populacija na nasem forumu...
A zasto sam stavila pod zdravlje?
Pa zato jer mislim da to i te kako ima veze i s zdravljem.
I ja imam takav dojam, svako malo čujem da se netko razvodi.
Moj status: rastavljena, nisam u vezi :) .
ja glasal u sretnom braku, ali uvijek ima uspona i padova
Kao i kod daphne.
Koliko mogu procijeniti brakove ljudi iz svoje okoline, kad se s njima usporedi moj je stvarno dobar. Ali, da je uvijek i sve med i mlijeko, nije.
u sretnom braku, kao i većina koji su za sad glasovali :)
sretan brak sa velikim usponima i padovima :)
Sretan brak sa malim padovima i velikim usponima.
Sretan brak, bez padova ali s lijepim usponima :heart:
Sretan brak, zasad bez značajnih padova :) .
sretan, skladan, zadovoljan.
meni je jako lijepo. i jos kad znam da je i njemu, ne trazim vise.
isto ovakoCitiraj:
daphne prvotno napisa
ja glasovala u sretnom.
naravno da uvijek ima uspona i padova kao što kažu cure, al nikad nije bilo trzavica da bih ozbiljno razmišljala o rastavi.
u vezi smo 11 godina od toga skoro 4 u braku
ja sam također glasala za sretan brak, ali zna se sve prašiti... Meni se isto čini da se dosta ljudi razvodi, ali mislim da je to tako kad uđeš u određenu dobnu skupinu... Prvo se masu njih koje poznaš ženi, pa masu njih dobije djecu, pa se počnu razvoditi, pa se onda opet žene.... Sjećam se da je tako bilo i kad sam bila klinka, puno mojih frendica i frendova je negdje u isto vrijeme ostalo sa samohranim majkama :/ (uključujući i mene).
Sad sam u sretnom braku, jedno vrijeme je bio daleko od toga, ali hvala Bogu sad smo se opet našli i uživamo....:)
Ali, u svojoj bližoj okolini trenutno znam 5 parova koji su se rastali ili se razvode i svi imaju malu djecu/dijete, a za 4 od tih 5 parova bih rekla da su najjači par koji znam :/
Nas "divljake" nisi klasificirala. :P
da, ja sam u sretnoj vezi.
imam u svojoj okolini podjednaki broj stabilnih i nestabilnih brakova/veza.
u dobrom braku
koji je ko vino svake godine sve bolji i bolji
u sretnom "tvrdoglavom" braku
U vrlo sretnom braku, bez puno svađa i trzavica :heart:
ti si ništa od navedenog :mrgreen:Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
U sretnoj desetogodišnjoj izvanbračnoj vezi, sa povremenim padovima i uz konstantne uspone. Daklem, jedan korak unatrag, tri unaprijed. Povremene krize samo mi dokazuju da sam zapravo sretna sa svojim životnim partnerom jer se ne boji biti čovjek. :heart:
IstoCitiraj:
daphne prvotno napisa
istoCitiraj:
daphne prvotno napisa
Citiraj:
maria71 prvotno napisa
potpis
ali moram napomenuti da imam iza sebe jedan brak koji je bio daaaleko od sretnog i na to sam stavila tocku dok je bilo vrijeme i pokazalo se vise nego ispravnom odlukom sad imam sve ono sto nisam imala prije
U sretnom braku :heart:
ovako nekakoCitiraj:
mamasch prvotno napisa
mamasch :love:
U sretnom braku :zaljubljen: hvala bogu dosad nije bio nikakvih trzavica iako si na neki način divim pošto smo skoro 24h na dan skupa (i radimo skupa i zivimo i sve) 4 god. tako..
(iako imam iza sebe brak kojeg se nerado sjecam al hvala bogu trajao je jakkkoooo kratko neugodno mi i rec koliko :oops:
u sretnom braku :heart:
Za sad odolijevamo padovima.
Naš moto je "što te ne ubije to te ojača" pa ne dozvoljavamo problemima izvana da nas dotuku, a iznutra je sve 5.
Poželjela bih svakome brak kao moj. :zaljubljen:
Uh, gejsha, čitam što si napisala i mislim si - pa kad sam ja to pisala ... a jos si i u Osijeku ... i napokon skuzim da to ipak nisam ja :)
Ali super si me izrazila (osim onog dijela s bivsim brakom).
I ja jedan kratki iza sebe.....
I jedan dobar , koji je svakim danom sve bolji.... :)
Citiraj:
ivona prvotno napisa
potpisujem i ja
prvi trajao tri mjeseca ,drugi najbolji na svijetu :heart: :heart:
izgleda nas je dosta po pravilu
prvi kratko- drugi slatko :lol: :lol:
U sretnom braku.
Mukica, ima itekako veze sa zdravljem. Posvađaš se sa šefom pa ti je zlo, a kamoli sa voljenim :mrgreen:
Potpisujem :heart:Citiraj:
litala prvotno napisa
već 10 godina smo u uzlaznoj fazi :heart:
Rastavljena u nikakvoj vezi. :oops:
Jes da vas je više, al ja bi radije saznala tko je glasao "razmišljam o razvodu" nego skrolala kroz silne sretnice :P
Sretno rastavljena. Toliko ću priznati :mrgreen:
Izgleda da populacija na forumu debelo odskače od hrvatskog i svjetskog prosjeka.
To je super, ali mislim da takav postotak sretnih brakova nema nigdje na svijetu.
Za Maju, ja razmišljam o razvodu. Već 10 godina.
I vjerojatno ćemo umrijeti skupa (ako se ne pobijemo).
9 godina u vezi, od toga 1,5 u braku. lijepo nam je vecinu vremena, tu i tamo stvari krenu nizbrdo, ali razgovaramo, dogovaramo se....pa krene opet dobro. Sve u svemu-zadovoljna i sretna.