proljev, povracanje, temperatura
Cure help...znam da je naslov gadan, ali kod mene je situacija upravo takva.
Lovro ima 3 godine, ove jeseni je krenuo u vrtic i od tad smo skoro svaki mjesec na zaraznoj....
Sto da radim vise?
U nedjelju smo zavrsili na infuziji jer je povracao imao proljevi i visoku temp.
Onda su nas u pon,. pustili, terapija nista, nalazi sve u redu, obicna prehlada.
Jucer navece 3x povacao, pa trazi jesi i pisti (mi mu dajemo caj i dvopek - dijetalno) i nakon par sati sve povrati. Jutros super volje, opet pojede krisku kruha i povrati i ima proljev, sad ima temp. 38. Dala sam mu prolife i Dalsy sirup za skidanje temp. Zvala pedij., on veli ako stanje se ne smiri do navece opet zarazna........... ali u zaraznoj sam bila prije 3 dana pa zar mu nisu tad mogli prepisati terapiju, ne kuzim...do kad ovako ?
Inace Lovro je napredan (ne ne hvalim svoje dijete neko tako mi vele tete u vrtickoj grupi i pedijatar) najvisi je i najkrupniji u grupi, vesel, zaigran, znatizeljan, obozava djecu....... ali ove bolesti me ubijaju, ja sam svaki ali bas svaki mjesec od 10. mj. 2006 10 dana na bolovanju.... mislim da cu dobiit otkaz jer radim u privatnoj firmi...prvo je bilo ma ,a sad cijeli top management sizi jer naravno posao nije obavljen.................
ma fucka mi se dodje mi da dam otkaz, pokupim malog i odselim na more i budem uciteljica u nekom malom mistu :P ali zivot i muz su mi tu u zagrebu, tako da nista od mog sna.
No salu na stranu ja sam ocajana, od 10. mjeseca idemo na pretrage i sve ok, a on svaki mjesec kuri ili je prehlada ili je upala uha ili zelucana viroza.... jeste li vi imali takvih iskustava i kad ce tome kraj, sto da uopce cinim? Vrtim se u krug pedijatar- zarazna - lijecenje doma - odlazak u vrtic - i tako sve u krug
Vidjet c sad kad se proudi dat cu mu rizu i ako i to povrati idem u zaraznu, od jucer navece 20h je 4x povratio uz obilan proljev, jadni moj mali.,.....dajem mu vodu i sipkov caj i opet povraca.
help