Rodiliste i starije dijete
Moje dijete ima 20 mjeseci i za 2 mjeseca dobit cemo jos jedno zlato. Uvijek kad se odvajamo kazem joj gdje idem, rano sam krenula na posao i nikad nije bilo problema. U zadnje vrijeme razmisljam o odlasku u rodiliste.
Zanima me sto ste rekli svom djetetu, kako su ta tri dana prosla vama i njemu. Inace puno pricamo o bebi, dojenju i svemu sto nas ceka.
Re: Rodiliste i starije dijete
Citiraj:
jopaa prvotno napisa
Moje dijete ima 20 mjeseci i za 2 mjeseca dobit cemo jos jedno zlato. Uvijek kad se odvajamo kazem joj gdje idem, rano sam krenula na posao i nikad nije bilo problema. U zadnje vrijeme razmisljam o odlasku u rodiliste.
Zanima me sto ste rekli svom djetetu, kako su ta tri dana prosla vama i njemu. Inace puno pricamo o bebi, dojenju i svemu sto nas ceka.
Potpuno te razumijem
Točno toliko je imala Pia kada se Dora rodila.
Mi smo isto jako puno pričali o bebi koja dolazi i o tome kako će mama morati u bolnicu na par dana.
Vodili smo je sa sobom na pregleda pa čak kada sam išla i u bolnicu na pregled.
Kada je došao dan rođenja naše Dore, sve prošlo super. Pia je ostala s bakom doma, a MM i ja u rodilište. Na sreću, bilo je brzo gotovo pa Pia nije dugo čekala tatu.
Svaki dan mi je dolazila s tatom u posjetu i vidjeti svoju malu seku. Kada smo išle doma iz rodilišta, naravno da je i Pia došla s MM po nas. Mislim da je sve to pridonjelo njezinom normalnom prihvačanju činjenice da je mama u bolnici.
:heart: