Posto smo novi ovdje, zanima me ima li tko vece dijete od mog Roka, naime, ima tocno 2 g, a tezak je 17 kg i visok oko 95 cm? Ni malo debel, rekla bi da izgleda kao Mirko Filipovic :P !!!!!!!
Printable View
Posto smo novi ovdje, zanima me ima li tko vece dijete od mog Roka, naime, ima tocno 2 g, a tezak je 17 kg i visok oko 95 cm? Ni malo debel, rekla bi da izgleda kao Mirko Filipovic :P !!!!!!!
STA?? Ma nemoguce da smo najveci,iako u nasoj okolici nismo sreli veceg djeteta. No dobro,dok se nitko ne javi zivjet cemo u tom uvjerenju!!
pa tu smo,toncek 2 god,2 mj,visok 95 i tezak 16,5-17 kg.nije debel,nego ok ,jak i uporan.......jaci od filipovica definitivno :lol: 8)
:lol: Ja svog Tončića zovem Stipe Božić jer se penje svugdje i sve moze dobavit njemu je 1g i 8 mj. visok je bio prije 10 dana 90cm i težak 16 kg... bucko je al ne toliko prestrašno...Citiraj:
jassi prvotno napisa
Vanja je cura i dosta je velika.
Svi se cude dok velim da je stara dvije godine , vele da izgleda starija.
Visoka je 95 cm i teska 15,5 kg.
mama27-bas je velika cura,taman za mog sina. A cini se da Mirko dobija ekipu za sparing!! :lol:
bitno da su zdravi!
traktorka i mama27 vi spadate u nasu grupu ZPB´05 pa pridruzite nam se :love:
Hvala na pozivu,prijavili smo se!!!
imam ja curku od dvije godine i recimo 2 mjeseca i skoro 17 kila :D
ne znam kolko je visoka, al prilicno :mrgreen:
I mi se pridružujemo natjecanju, na drugi rođendan visok 95, težak 15,5-16 kg. :)
O super,drustvo se povecava,samo naprijed. Mi se danas setali na Dravi i malo poigrali s jednim malcem od tocno 3 godine,a Roko isti kao i on. Bas sam si bila vazna kad su svi mislili da moj ima isto 3 godine :) ! Jedino sto ne znamo na koga je toliki jer smo mi tanki i prosjecne visine.
Hvala na pozivu i upravo se prijavili :)Citiraj:
haribo prvotno napisa
za centimetar smo veći ;)Citiraj:
traktorka prvotno napisa
a kilice su malo manje...16+nešto sitno :*
Hmmm. mislim da vesnare ima velikog, velikog dečka - možda se javi! :D
E pa Gago cestitam,sta drugo reci,a bas bi se i vesnare mogla javiti pa da vidimo tko vodi. Pusa maloj-velikoj djecici! :heart:
Evo da se i mi "veliki" prijavimo: 18 mjeseci, 86cm, 12.5kg. Taman cemo sa dvije godine biti visoki kao i vi (za kile ne znam, cini mi se da vas necemo dohvatiti).
Mislim da je Vesnin kikic najveci. Vesna, di si javi se!
Mi ovdje ni slučajno ne pripadamo, ali moja mama veli (to po nekom bapskom pravilu) da će djete kada odraste biti dvostruko više od visine s 3 godine! Navodno se to potvrdilo i kod mene i mog brata, pa sad se vi spremajte na dvometraše košarkaše :mrgreen:
a ja sam čula da se udvostruči visina na 2. rođendanu?!Citiraj:
Olivija prvotno napisa
Mislim, pa kao bi se udvostručavala ona od trećeg rođendana, da bi ljudi, dakle i muškarci i žene, mahom imali preko 2 metra, a ipak nije tako :/
http://www.eirpharm.com/weight_height.php
Evo jednog linka cisto za razonodu. Znamo da svako dijete ima svoj ritam.
Meni je pedijatrica isto rekla da se visina udvostruci na 2. rodjosu i da je to onda njegova konacna visina . Iako mi to malo sumnjivo zvuci , sto znaci da ce mi sin biti oko 190 cm??? Samo ne znam na koga :roll: . Morat cemo cekati dvadesetak godina pa vam javim moze???? :lol:
Ništ! Morat ćemo čekati :P
Po tome će moja starija kćer biti 186 :shock: a mlađa 176! Ajd još za mlađu, ali starija :shock:Pa nije mi to baš ženstvena visina - a ja jadna 165! :lol:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
uauuuu, moja cura ima 5,5 god. i ima 17 kg :(Citiraj:
jassi prvotno napisa
Ništa zato, ja sam krenula u školu sa 16kg -Prošvercali su me jer je granica 18kg, ali mi zato kćer ima 4,5g. i 23kg-ova što će biti 186!Citiraj:
M&T prvotno napisa
moja je na 2. rođendan bila visoka 94 i po tome ispada da će doseć visinu od 188cm. ti majke, bit će žirafa i imat istu visinu ko tata.Citiraj:
traktorka prvotno napisa
sa 2,5 godina je 97cm i 14 kg. visoka, vitka, ma ko jela :)
još joj nitko (kad je vidi) nije pogodio koliko ima godina. obično joj daju i po dvi godine više :shock: :shock: (mene šokira, ali.....). šta zbog visine šta zbog govora.
pa mogli bi i mi ovdje, sa dvije godine i dva mjeseca 100 cm i oko 17 kg, nisam ga vagala ali kada ga nosim čini mi se da ima i više :lol:
Naša cura sa 2g i 3 mjeseca 14,5kg, 95cm - manekenka (ne daj Bože). Uvijek bila veća od prosjeka, sva je veća od rodice koja je starija 2,5 mjeseca. Otac: 193cm, 92kg, mama 65cm, 62kg. Mislim da je genetika u pitanju.
traktorka, mali ti je predivan :heart:
bojan ne spada u kategoriju "velikih", ima skoro 3 godine i jedva 13-ak kila, al imamo jednog malog prijatelja, koji je tari isto kao i on, a ima 10-ak kila više :mrgreen:
al kad ih gledam, nit mi je bojan sitan, nit mi je ovaj drugi veliki, oboje su mi nekak baš taman :heart:
tipfelerčina :roll:
Citiraj:
andrea prvotno napisa
Luna Rocco - hvala i mogu samo reći kao i tvoj ! :heart:
lucian 2,5 god, 102 cm, 18 kg
godine ndavno navršio visok 95 cm, težak 16kg.
Svi kažu da izgleda i priča kao trogodišnje djete i da nije debel.
Citiram samu sebe jer sam ga mjerila na drugi rođendan: 13 kg/92 cm, 3 mjeseca kasnije 94,5 cm (na istom metru kod pedijatrice) :shock: Bili smo debelo na 30%o, a sad smo u vašem društvu :mrgreen:Citiraj:
Olivija prvotno napisa
Još čekamo da vidimo u kojem rođendanu se dupla visina!
postoji mogućnost da uskoro budemo u kategoriji najvećih...
naime, sada-20 mj, 93 visok, 15 kg.
rambo :mrgreen:
Aaaaaa gdje ste ovo uskopale :DCitiraj:
petarpan prvotno napisa
Petarpan....tako je otprilike bilo i kod nas,čak i više....
A sad s 3 godine ima 19-20 kg i visok je oko 105 , ali je izgubio škembu :mrgreen: :D
Olivija-svaka čast!!
Citiraj:
traktorka prvotno napisa
:shock: :shock: :shock: KOJA IZDAJA!!!
:lol:
:lol: to je bilo još prije nego smo se mi dogovorile :trep:
Računajte na nas 8)
Nera ima 26 mj
98cm i 17,6kg
8)
u vrtiću su se i mjerili i vagali u prvom mjesecu ove godine. On je tada imao 2 godine i 3 mjeseca bio je visok 98 cm i težak 17kg. Isto tako nije debel ali ga ima. I svi kažu da izgleda starije tri i više godina, pogotovo zato kaj puno priča.