Kolica - tražim li nešto što ne postoji
Kao što naslov kaže .......Da li je netko uspio nabaviti kišobran kolica koja zadovoljavaju sljedeće kriterije:
- nisu teška cca do 5,5-7 kg
- udobna za bebača 7mj na dalje
- imaju 4 položaja
- prečku, kupolu
- ok materijal i pristojan izgled «kvaliteta»
Naime uz svu današnju silnu ponudu raznih kolica ja ne mogu pronaći niti jedna koja ispunjavaju sve gore navedene kriterije . Živim na 4 katu zgrade koja naravno nema lift, i ne želim da izlazak s svojim djetetom liči na vojne vježbe. Ako su lagana nemaju položaje ili prečku i izgledaju kao da će se raspasti svakoga trenutka. Pa molim mame koje su prošle slične situacije da me posavjetuju !! !
Hvala ! :D
Re: Kolica - tražim li nešto što ne postoji
Quote:
Originally Posted by Pinkflower
Kao što naslov kaže .......Da li je netko uspio nabaviti kišobran kolica koja zadovoljavaju sljedeće kriterije:
- nisu teška cca do 5,5-7 kg
- udobna za bebača 7mj na dalje
- imaju 4 položaja
- prečku, kupolu
- ok materijal i pristojan izgled «kvaliteta»
Naime uz svu današnju silnu ponudu raznih kolica ja ne mogu pronaći niti jedna koja ispunjavaju sve gore navedene kriterije . Živim na 4 katu zgrade koja naravno nema lift, i ne želim da izlazak s svojim djetetom liči na vojne vježbe. Ako su lagana nemaju položaje ili prečku i izgledaju kao da će se raspasti svakoga trenutka. Pa molim mame koje su prošle slične situacije da me posavjetuju !! !
Hvala ! :D
Pa tesko - jer kisobran kolica se zapravo kupuju kada dijete moze samo uci i izaci iz njih. No, razumijem da ti je tesko, ipak moras nekako s djetetom van. Ja sam to rijesavala maramom (sada slingom) i kolicima. Ni mi nemamo lift ali ajd, bar ne moram na 4. kat . Ja vucem svoja kolica gore dolje, ali sam zato i uzela ona s velikim kotacima - buzz. Ona su dosta lagana, imaju polozaje i za skroz sjedenje i za lezanje, kupolu, precku (koja nam je tako falila na proslima) , jucer sam ih izvadila iz gepeka dok mi je Patrik bio u slingu - sve jednom rukom. Sjedalo se moze staviti u smjeru voznje ili prema mami / tati /osobi koja gura kolica.
Eto. A kao genijalna prava kisobran kolica, koja bih eventualno kupila za godinu dana - vidim zapp. :)