histericni ispad dvogodisnjakinje
citajuci sve i svasta, vjerujem da je to samo faza, ali svejedno me zanimaju vasa iskustva. vec dva puta nam se dogodilo da nasa karla prije odlaska u krevet urla iz pettnih zila. napominjem da sama poslije procitane knjigice i molitve, uzima svoj caj i psica i polegenemo je u krevet, ugasimo svjetlo, zazelimo laku noc i izadjemo. malo jos prica neko vrijeme, dozivljaje toga dana, i zaspi, i to relativno rano, do 9 sati. no, bas jucer sva je bila umorna i pospana, cendrava vec prije vecere koju nije bas ni pojela i kupanja. a onda, ako ne dobije toga trenutka sto je zamislila dreka nevidjena. I nista ne pomaze, ni mazenje, nista, sve odbija, pa i bocicu i tako urla, jeca, suze krokodilske i onda je ostavili da stoji u kreveticu, place sama u mraku, dosla sam kasnije i jedva je smirila u narucuju i vratila u krvete, zaspala. Ujutro kao da nista nije bilo. a tijekom noci, zove me da hoce u drugi krevete, ako to ne ucinim urla, stavim je, odmah nastavlja spavati, prebacim u njezin, a ona spava kao klada. ne trazi spavati s nama, od godine dana spava sama u sobi, bez problema.
evo jutros se ustala u 6, ja iznemgla, cekam drugu bebu pa molim boga za malo sna, a ona sva neka razigrana.
ima li ovo vrijeme, dolazak proljeca utjecaj na to ili nesto drugo?
Koliko je to manipulacija, a koliko faza odrastanja?
Karla je izuzetno tvrdoglava i svojeglava i kada nesto zamisli, to mora i ostvariti, bori se. Nemamo s njom vecih problema, stvarno do sada super.
molimo savjet(e)