Re: Jaslice u Dubrovniku...
Citiraj:
abonjeko prvotno napisa
Nema mi tko cuvati Nilu a ja do grla u obvezama...jaslice su pune slijedece dvije godine...totalna je ludnica...privatno mi se javljaju neke zene ali traze puno novca...tko mi moze primiti bebicu od 8 mj.?Ima li itko kakvu informaciju iz Dubrovnika???
Od privatnih vrtića jedino Petar Pan prima male bebe. Vrtić je u jednom stanu u Lapadu, čula sam samo pohvale a i za hranu se može dogovoriti jer oni sami kuhaju. Moja cura ide u jaslice palčica. Ima 2.5 godine, u grupi je oko 16 djece od 1-3 godine, jedna teta do 11 sati, dvije do spavanja( 12i 30) pa opet jedna do 16 i 30. Ako se odlučiš za državni, pokušaj naći vezu jer je uvijek gusto ( osim ako ti muž nije bio u ratu, onda ima puno bodova). Ove godine planiraju preuređivanje palčice pa cijeli vrtić seli u bolnicu, u neki adaptirani prostor :? Druge jaslice su na Pilama. Čula sam da su dobri ali primaju malo djece.
da, za Petar Pan potrebna je prijava barem tri godine unaprije, totalna je ludnica, ja ni preko veze nisam uspjela i sada fakat ne znam gdje cemo..... :(
Citiraj:
abonjeko prvotno napisa
da, za Petar Pan potrebna je prijava barem tri godine unaprije, totalna je ludnica, ja ni preko veze nisam uspjela i sada fakat ne znam gdje cemo..... :(
Pokušaj u Palčice razgovarati s Brankom. Ali beba mora imati 1 godinu.