-
All In One : Margita
:mrgreen:
evo nas!
ja cu za sada sve na jedan topik (kao prava "popularna forumašica" :lol: ), plus PRVE SLIKE
puno vam hvala na vibrama i cestitkama, em sam umirala od smijeha dok sam ih citala, em sam se ponovo raspakala od srece kad sam se sjetila margitinog poroda.
bilo mi je pregenijalno, tesko se moze usporediti s medikaliziranim porodom, kao da su to dvije potpuno druge stvari... znat ce oni koji su probali :mrgreen:
ono sto me se mozda najvise dojmilo je totalna svjesnost svakog trenutka (a ne ono apaurinsko/dripovsko bunilo) plus totalna pokretnost i nepostojanje ikakve fizicke boli nakon poroda. sa pozama u kojima sam sjedila 2 sata nakon poroda bila sam svjetsko cudo u bolnici :lol:
dojenje - krenulo jos u radjaoni (dojile smo oko sat vremena), marge je odmah dobro primila cicu, kolostrum odmah curio, a mlijeko je stiglo tako negdje 3. dan (jucer 4. dan i danas 5. dan su mi cice ogroooooooomne, a zara umire od smijeha koliko ima mlijeka)
tandem - za sad sam odusevljena 8) zarino dojenje ne da mi ne smeta, nego ja nju zicam da doji jer su mi cice predebele i malo bolne, pa da mi ona olaksa stvar :lol: a kad skupa doje, pa ona fenomalna slika, o kojoj sam do sada samo slušala, kad starije dijete draga mladje po glavi dok se gledaju u oci :zaljubljen: joooooooooj
(necu pricati o tome kako me kad sam smo stigli doma prvo copio full baby blues, jer eto nakon 24 sata cmizdrenja, sad se ponovo osjecam super)
malo previse smajlija, i malo zbrda-zdola stil, ali, ljudi pa tek sam prije 5 dana rodila :heart:
-
-
Svaka čast!!!!
Uživajte!! :* :love:
-
-
baš mi je drago da je išlo i prošlo sve po planu !
-
:shock: gdje su nestali postovi??? bilo ih je dve strane???
lut, cestitam :heart:
-
Prekrasni ste svi skupa, cestitam :heart:
-
-
-
Uživajte u dojenju! :love:
(zavidim ti jer ja dojim samo jednu bebu :) )
-
kao da je juce bilo kada si se penjala na listi odbrojavalica, a danas vec dojis , i to njih dve! predivno, uzivajte!
cestitam od :heart: :heart: :heart:
-
ajme, ova si je dva topika morala otvorit :mrgreen:
-
-
Svaka ti cast, koka :D :love: Cestitam :love: :love:
-
a da otvori na svakom pdf-u po jedan? :lol: možda je netko zalutao na ovaj forum pa ne zna da je lut rodila :*
-
-
-
ah cmolj...
:heart: :love:
-
ajme draga izgledaš kao da si došla s godišnjeg a ne rodila ...
Presretna sam i ponosna jer sam malim djelićem pomogla u ostvarenju jednog lijepog poroda kojeg svaka žena zaslužuje.
Kad se sjetim sebe da sam bila tako iskasapljena na prvom porodu da nisam mogla mjesec dana iz kreveta, a ti 5-ti dan surfaš i šalješ nam svoje nasmiješene sličice.
Ako se sjetiš napiši nam tko je sve bio od osoblja na porodu, ako znaš imena (osim sestre Erike i dr. Jukića).
Kako je Hera?
-
prekrasno!!!
cestitam! :heart:
-
kakve prekrasne cure!
čestitam :heart:
-
-
Cure, prekrasne ste !! :heart:
-
-