Zanima me kad je sljedeca Rodina rasprodaja? Prosla je bila nedavno, ali sam bila bolesna, pa nisam mogla ici. :(
Printable View
Zanima me kad je sljedeca Rodina rasprodaja? Prosla je bila nedavno, ali sam bila bolesna, pa nisam mogla ici. :(
2. lipnja
2.lipnja 2007.
super,baš sam neki dan komentirala sa prijateljicom u vezi te teme.zna li netko šta će biti na rasprodaji?mislim,jel samo ljetna roba?
Pa da, to je ljetna rasprodaja. I u principu stvari koje ne pripadaju u ljetnu garderobu vratimo - recimo, neka bundica se sigurno neće naći na vješalicama. Za toplije stvari - tu je jesenska rasprodaja, samo 3 mjeseca kasnije...
Vidimo se? :love:
ja bih opet došla pomoći,mogu ?
super dolazim :D
ofkors :DCitiraj:
maria71 prvotno napisa
Ako smijem ubaciti kratki komentar. :heart:
Vrijeme je dosta zeznuto, več su počele poprilične vrućine, a u ormaru sve dugih rukava, bilo bi genijalno kada bi rasprodaja bila malo ranije, ali šta je tu je bolje ikad nego nikad. :heart: :*
Može pitanje? Kad čete početi dijeliti šifre za sljedeću rodinu raprodaju? :? :mrgreen:
Marko 15.5.1992 8)
Lana 12.1.2005. :heart:
Kada počinje slaganje i zaprimanje robice. Ja bih opet došla k vama malo pomoći i družiti se. Prošli puta je bilo zaista super. Ipak se 02.06. opasno približava.
Hoće li opet biti na Velesajmu kao i zadnji puta?
Zibba, škicni ovdje za primopredaju: http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=41505
Rasprodaja je u paviljonu broj 2, na Velesajmu (oprez - to nije isti paviljon kao prošli put)
Ira.iray sifru mozete dobiti od 23.-25.05. od 12-16 sati na tel. 092 10 72 800 ili na mail: rasprodaja@roda.hr .
a di je taj paviljon?
isto se ide na glavni ulaz ili ne?
:oops:
vidjeh.
kao i obično, poslovična brzopletost.