danas, RTL, 19:10h, Exploziv, reportaza o nehumanosti doktora i krsenju prava zena u rodilistima i na ginekoloskim odjelima i nasa Felix!! :D
Printable View
danas, RTL, 19:10h, Exploziv, reportaza o nehumanosti doktora i krsenju prava zena u rodilistima i na ginekoloskim odjelima i nasa Felix!! :D
ovo je ista stvar?!
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...908&highlight=
je, ista stvar.
zaboravila si da ce biti i zeko :mrgreen:
:oops: glavnog aktera sam zaboravila. zlocesta ja.
Felix i veliki mali zeko :)
hop :D
baš sam gledala, bili ste super, a priče - klasični horor nažalost :x
Mislim da ova tema zasluzuje malo iscrpniji pristup, ovo mi se cinilo malo presturo, a prica one zene s mrtvom bebom, ajme majko!!!
Razumijem da u 20-minutnoj emisiji ne mogu 15 minuta govoriti o istoj temi, ali ipak...
Bravo za Felix i malog zeku :heart: a mislim da u ovakvoj emisiji tipa Exploziv i ne možemo očekivati iscrpniji pristup...bilo kako bilo, ta emisija ima veliku gledanost pa mislim da je bolje i ovoliko nego -ništa.
Podržavam da se o takvim temama govori u javnosti, ali čini mi se da se ovom reportažom samo zagrebla površina, ima toga još, nažalost... :(
potpisujemCitiraj:
Švedica prvotno napisa
naravno da ova tema zasluzuje puuno vecu minutazu
ali bolje ista nego nista.Citiraj:
Felix prvotno napisa
Felix, odlicno.
majke iz priloga :love: :heart:
i ovaj prilog sam propustila :(
:cekam: da netko stavi snimku na net
a ja te opet pratim, Anjice
:cekam:
i ja bi snimku.... :cekam:
jel postoji mogućnost da se o toj temi napravi priča u nekoj drugoj, možda ozbiljnijoj emisiji, gdje bi bio još bolji odjek, tipa kod Hloverke, Latina i sl.?
ta tema postane zanimljiva kad se desi neki skandal o kojem svi mediji bruje, pa se tako nađu i u "ozbiljnim" emisijama
imate reprizu danas oko podne
dajte nek netko snimi :D
repriza je danas u 11:45h.
radimo na tome da dodjemo do vecih emisija...
repriza je danas u 11:45h.
radimo na tome da dodjemo do vecih emisija...
sorry na duplanju :oops:
u 12:05 :mrgreen:
Dia, hvala na pojasnjenju. Ja cekam i nista.
SUper, jos 10-ak minuta. :)
evo vidjela - Felix, odlicna si bila.
a price su, prestrasne i pretuzne. :(
prestrasno :cry:
felix zeko je isti ti
bravo!Citiraj:
Felix prvotno napisa
i ispričavam se što još nisam napisala priču. nemam vremena :/
Strašne priče... :cry: A znam da ih ima još.
Felix, zeko je presladak!
i opet nisam gledala... :x
a jel može netko staviti snimku???
Jel moguće da se u nekoj emisiji pojave žene kojima je porod bio lijepo iskustvo, npr. netko tko je rodio u kadi u Rijeci ili na stolčiću u Varaždinu? Pri tom mislim na žene koje su dobile ljudski pristup i prirodni porod bez da su se morale boriti i svađati s doktorima da to postignu.
To bi ženama pokazalo da je tako nešto moguće, da se zapitaju zašto ne bi i one to imale. Ne da u strahu čekaju porod i misle kako ništa ne mogu promijeniti.
Mislim da ove priče koje su bile u emisiji služe samo za zastrašivanje i šokiranje.
Uopće se ne slažem s ovim.Citiraj:
Mislim da ove priče koje su bile u emisiji služe samo za zastrašivanje i šokiranje.
Mislim da je konačno došlo vrijeme da se o ovome progovori, neka se zna što se dešava u hrvatskim rodilištima. Ja ne bih imala hrabrosti govoriti o svom iskustvu u javnosti, ali hvala mamama koje su to napravile.
Felix prilog je bio super, mali zeko je prekrasan
Jel netko snimio???
Ja sam radila jutros pa nisam mogla pogledati :(
Dakle felix i mali zeko, bili ste pravi profesionalci ;)
Drago nam je!
A šta se tiće hrabrih majki, jako mi je žao šta su sve to morale proći :no:
mora da je bilo jaako teško s tim istupiti u javnost
:(Citiraj:
jadranka605 prvotno napisa
Nebi bilo toliko teško kad bi više žena išlo u javnost s takvim problemima. Problem je pojaviti se u javnosti ovako kao "pojedinac koji se pamti" ak razumiješ kaj mislim reći...
i sama sam imala tragično iskustvo 2004.g.
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=38045
razmišljali smo o tužbi,al sve je to borba sa vjetrenjačama jer
svi oni štite jedan drugog.
da, ovo uistinu ne bi bilo lose.Citiraj:
To bi ženama pokazalo da je tako nešto moguće, da se zapitaju zašto ne bi i one to imale.