trebamo pomoc u montiranju autosjedalice, pa nas zanima ima li netko u zadru tko bi nam mogao pomoci. unaprijed hvala!
Printable View
trebamo pomoc u montiranju autosjedalice, pa nas zanima ima li netko u zadru tko bi nam mogao pomoci. unaprijed hvala!
talibasi na zalost u zadru nemamo savjetnike.
Tijekom travnja ja ću doći u Zadar, no nisam još sigurna kada (uglavnom poznajem teoriju, i imam nešto prakse na zg pregledima), pa ti mogu tada pogledati.
Možeš li nam reći koja autosjedalice imaš i u čemu je problem?
nika, vrijeska, hvala na odgovorima.
radi se o autosjedalici koju je kupio moj brat za svoju bebu i koliko sam shvatila kad je postavi u auto ne moze dobiti odgovarajuci nagib pa sjedalica stoji previse uspravno (nisam ni ja vidjela tocno u cemu je problem jer su oni u zd, a mi u st). inace sjedalica je gracova sa bazom, a auto opel astra!
vrijeska, ako se ne snadju do tvog dolaska u zd, a tebi ne bude problem, sigurno bi se rado nasli s tobom! puno hvala!
Ja ću u Zadru biti tijekom sljdećeg tjedna, no mislim da mogu sami riješiti problem.
Potrebno je srolati neki stari ručnik, dekicu (treba biti dosta čvrsto i dosta tvrdo da stolica ne utone) ili kupiti komad tvrde spužve (najbolje ono što se koristi za plivanje - mi to zovemo špagete - postoje u raznim bojama i kupovali smo u Bauhausu ... odreže se komad dužine 30-40cm). Rolu podmetnuti ispod baze - uz naslonjač sjedala od auta - te na to montirati bazu. Ja imam Gracovu bazu i isto je podmetnuta na takav način te odlično funkcionira, čvrsto stoji uz sjedalo. S vremena na vrijeme se treba pritegnuti, no mislim da je tako kod svih autosjedalica.
vrijeska, hvala na pomoci.
oprosti za nejavljanje. uoce nisam dobila obavijest na mail da je stigao odgovor! :?
proslijedit cu tvoju uputu bratu! nadam se da ce uspjeti!
:*