kako da mi kad nekog citiram ono xy napisa:bude napisamo podebljano.Možda sam smotana ali sam probala sto kombinacija i uvijek je normalno napisano.Inače citirati znam ali to mi nikako ne uspijeva.
Printable View
kako da mi kad nekog citiram ono xy napisa:bude napisamo podebljano.Možda sam smotana ali sam probala sto kombinacija i uvijek je normalno napisano.Inače citirati znam ali to mi nikako ne uspijeva.
Ajd sad na mojoj poruci stisni onaj gore gumb QUOTE, pa da vidimo kak ce pisati.Citiraj:
ivancica prvotno napisa
Nemam pojamsad dali ja uopće dobro to radim.Evo ako ja to:Stisnem Quote pa odem na tekst koji hoću citirati pa ga copy-paste i opet stisnem Quote.Jel to dobro ili još moram napisati prije npr. anchie76 napisa:Citiraj:
Ajd sad na mojoj poruci stisni onaj gore gumb QUOTE, pa da vidimo kak ce pisati.
??? :?
Ne radiš dobro. ;) Kada čitaš poruke, dakle prije negoli si stisnula opciju reply odn. odgovori, stisni opciju Quote u gornjem desnom rubu tuđe poruke koju želiš citirati. U tvome replyju pisat će sljedeće:Citiraj:
ivancica prvotno napisa
[quote = "ime citiranog autora"]tekst citata[/quote]
Nema potrebe da dodatno kopipejstaš tekst.
Citiraj:
~lex~ prvotno napisa
Nema potrebe da dodatno kopipejstaš tekst.[/quote]
Ajme što sam bedasta :oops: !Pa ja uopće do sad nisam vidjela da u gornjem kutu svake poruke ima opcija citiraj.Sad mi se samo čini da mi se sve citiralo.Mislim,prekopirao se cijeli tekst.Vidjet ćemo kad pošaljem.Lex,hvaaaaallllaaaa very much!!! :* [/quote]
Ovo je luuuudo!Sad sam se tek upetljala! :lol: Prava sam informatičarka. ;) Ništa više ne kužim????Ajme!
Kužim sad kako funkcionira,ali kako da izaberem samo dio teksta koji hoću citirati?
kad otvoris novu poruku pritiskom na quote, onda mozes unutar onih tagova s kockastim zagradama izabrati dio teksta tako da ostatak, koji ne zelis citirati, jednostavno izbrises :)
ispod poruke, tj. nakon zavrsne komande /quote jednostavno nastavis pisati svoju poruku :D
Sad sam namjerno pobrisala pola tvog posta da vidim jesam li konačno ja smotanka to skužila!Citiraj:
litala prvotno napisa
Jeeeeeeeeee!
Litala, Lex ,srce ste!Hvala još jednom! :* :love: :*
Samo sam htjela i ja pokušati, jer mi je taj citat i kako to izvodite krv na slamku popilo. Zanima me jel šljaka. Test, test!Citiraj:
ivancica prvotno napisa
[/quote]
Samo sam htjela i ja pokušati, jer mi je taj citat i kako to izvodite krv na slamku popilo. Zanima me jel šljaka. Test, test![/quote]
i ja
probavamo i mi[/quote]Citiraj:
Samo sam htjela i ja pokušati, jer mi je taj citat i kako to izvodite krv na slamku popilo. Zanima me jel šljaka. Test, test!
Samo sam htjela i ja pokušati, jer mi je taj citat i kako to izvodite krv na slamku popilo.[/quote]
i ja[/quote]
i ja[/quote][/quote]Citiraj:
zvrk hanuma prvotno napisa
evo probaCitiraj:
ivancica prvotno napisa
[quote="litala"]ostatak, koji ne zelis citirati, jednostavno izbrises :)
Testing, testing 1-2-3
Hm...nisam baš sigurna da je to TO...Citiraj:
ivancica prvotno napisa
Je, ipak je! :D
Hvala na temi i uputama! :*
moram i ja probati sam početnica :mrgreen:Citiraj:
enchi prvotno napisa
jer sam početnica (ispravak)Citiraj:
bebolino_ prvotno napisa
Citiraj:
bebolino_ prvotno napisa
[quote="mandy"][quote="bebolino_"][quote="bebolino_"]moram i ja probati sam početnica :mrgreenCitiraj:
enchi prvotno napisa
samo se igram.....
[quote
Samo sam htjela i ja pokušati[/quote]
Probavam...
opetCitiraj:
litala prvotno napisa
Samo probaCitiraj:
ivancica prvotno napisa
Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
Jel to to :?
:D :D :D
ProbaCitiraj:
ivancica prvotno napisa
[quote="Galija"][quote="ivancica"]Kužim sad kako funkcionira,ali kako da izaberem quote]
A kak ide ako zelim citirati vise nickova odjednom, mislim u istom odgovoru.
Kooooja sam streberica! 8)
citiraj svaki post u drugom prozoru i onda kopiraj u zajednički odgovor. tako ja radim.
Hvala.
hahahaa :)
svaki citat mora bit uokviren "tagovima" [code][/code] za kraj - ova kosa crta je oznaka za kraj.Citiraj:
[/code] za početak i [code]
ako želiš "ugnježđene" citate onda ih naprosto ugnjezdiš tj. staviš jedan citat unutar drugog (između taga za početak i taga za kraj)
[code][/code]Citiraj:
bla blaCitiraj:
bla bla
dobiješ:
kad želiš da piše koga citiraš, napišešCitiraj:
bla blaCitiraj:
bla bla
[quote="niknejm osobe koju kvotaš"]
kad pišeš poruku imaš gore gumb "quote" kojeg kad klikneš prvi put - napravi otvarajući tag na kraju tvog posta, kad klikneš drugi put - napravi zatvarajući tag. pa kad želiš nekoga citirat, klikneš quote, kopiraš tekst, klikneš opet quote i eto ga. tako možeš nizat koliko quotova hoćeš.
mozila baca sve tagove na kraj teksta pa je to koma za uređivanje malo kompliciranijeg posta.
zato mi je jednostavnije kvotat u više prozora, pa kopirati.
meni je definitivno jednostavnije tipkati tagove i koristiti "pregledaj" :mrgreen:
s druge strane u zadnje vrijeme nemam puno razloga kvotat, pa ne rabim ni tu moju "rudarsku" metodu :/
aj nou vot ju min :(
Ma daj... idi tamo kvotaj Joe :mrgreen:Citiraj:
koryanshea prvotno napisa
Citiraj:
Galija prvotno napisa
Citiraj:
i ja isprobavam :mrgreen: