Koristite li ih i koje? Kakva su iskustva? Ja koristim Nivein i jako sam zadovoljna. Zapravo se i bojim isprobati neki drugi, jer sam prije ovog Niveinog imala često problema s gljivičnim infekcijama, a sad već duuugo nemam takvih problema.
Printable View
Koristite li ih i koje? Kakva su iskustva? Ja koristim Nivein i jako sam zadovoljna. Zapravo se i bojim isprobati neki drugi, jer sam prije ovog Niveinog imala često problema s gljivičnim infekcijama, a sad već duuugo nemam takvih problema.
ja isto koristim nivein i općenito ni ne pamtim kada sam počela upotrebljavati te sapune, no sada nakon poroda pitam se i čemu, jer ako kada sam imala ranu od epi i prala sam se samo vodom mi ništa nije bilo, neznam koliko mi treba i sada
ali eto možda i treba kada si ti imala stalno problema s gljivicama, ja recimo nikada nisam imala problema
Ja trenutno koristim fresh and clean i ok su mi.
iz dm-a s čajevcem za one koje imaju problema s gljivicama!
Znam da je bitan što kiseliji ph od 3,5 - 4. Vjerujem da ovisno o sastavu svakom raličit proizvod bolje odgovara.
Nivea intimate šampon.
onaj šta imaju i ulošci iste marke.
isuse, sta mi je mozak i ne mogu mu se sitit imena. :oops:
meni je najbolji ovaj drugi po redu
http://www.tegobe.com/samolijecenje/...mna_njega.html
ali već dugo ga nisam koristila :oops:
nivein sam upravo potrošila.
a bili su mi ok i od Oriflame-a i Avona
Oriflame lijepo miriše....
meni je ginić prije nekoliko godina preporučio Dercome kao najbolji jer nije antibakterijski (znači ne ubija dobre bakterije, nego samo održava prirodni pH) i od tada ga koristim, i moram priznati da je otada papa svaki put bio ok
Pretpostavljam da ga kupuješ u ljekarni. Kolika je cijena?
Samo hygieia već godinama, od kad postoji, na bazi sirutke je, nema puno kemije, domaće!
da, samo u ljekarnama ga ima i cijena je cca 80-tak kn (kako gdje) što i nije malo, ali meni to traje i po pola godine (koncentrat je pa se aplicira u vrlo malim količinama)Citiraj:
slava prvotno napisa
:naklon: takođerCitiraj:
pikulica prvotno napisa
Carfree :love:Citiraj:
Loryblue prvotno napisa
Meni je stara hygieia bila ok, ali kad su mijenjali ambalažu mijenjali su i sastav, i od onda mi ne valja. Već dulje vrijeme koristim Lactacyd femina.Citiraj:
pikulica prvotno napisa
Baš htjedoh reći, Lactacyd je odličan.
Meni hygieia ne odgovara, iako znam da mnogima paše. Ne znam jesam li ju koristila u staroj ili novoj ambalaži, samo znam da me stalno nešto svrbuckalo i peklo dok sam ju koristila.Citiraj:
martinaP prvotno napisa
godinama koristim avonov. čim ga prestanem upotrebljavat i pređem na nešto drugo eto ti infekcije.
Dercome je zaaakon!
Probala sam puno tih šampona,nijedan se ne može s njim mjeriti!
Hygiea-i stara i nova, samo da ju ne prestanu proizvodit...
potpisCitiraj:
martinaP prvotno napisa
Hygiea, Nivea, Carefree...Svi mi pasi, kupim koji je na akciji ili jeftiniji :lol:
Ženske moje, mislim da vam to niš nije dobro, "gospođa" ima svoju prirodnu kiselost i svoj prirodni miris i mislim da je tako najbolje, vodicom se opere i to je to! Za probleme odem liječniku, a sve drugo nije dobro.
ljerka :love:
jako zadovoljna avonom
potpisujem...+ moj ginić sadašnji i ginić bivši su govorili hygieia i ništa drugo...Citiraj:
pikulica prvotno napisa
ostali su samo da fino mirišu... :P
Lactacyd... ali ne direktno nego ga zapjenim pa onda pjenu razrjeđenu s vdom nanesem. I to ne svako tuširanje. Cca 2 put tjedno ostalo samo voda... :)
Slicno (iako rjedje) i ja, isto Lactacyd.Citiraj:
emira prvotno napisa
U principu se slazem s:
ali kad imam menstruaciju, radije perem s malo Lactacyda nego obicnim sapunom.Citiraj:
Ženske moje, mislim da vam to niš nije dobro, "gospođa" ima svoju prirodnu kiselost i svoj prirodni miris i mislim da je tako najbolje, vodicom se opere i to je to!
hygiea i opet bakterije i gljivic
isto, brisevi i papa svaki put ko kod curiceCitiraj:
pikulica prvotno napisa
Intima ROBERTS Camomilla, a koristim i dječji sapun i vodicu. :)
Takodjer, prije trudnoce, za vrijeme i nakon, i sve 5.Citiraj:
Romina prvotno napisa
Ja sam se sad iznenadila koliko vas koristi te sapune.
Ja ništa :mrgreen:
pa stvarnoCitiraj:
mara prvotno napisa
x
XCitiraj:
Maja prvotno napisa
Ni vruca voda? :mrgreen:
:lol:Citiraj:
ninet prvotno napisa
ok, revidiram. Ništa OSIM vode.
hygiea ,a ako im slučajno ponestane u mome dm-u onda znam kupiti i nivein
taj holyplant je i meni bio jako dobarCitiraj: