Trudnoca nakon skorog poroda
Prije svega, pozdrav svima, ja sam nova na forumu, ali ga vec dugo pratim iz prikrajka. Unaprijed se ispricavam ako sam u krivu rubriku navela svoju temu,nek je admin. slobodno premjesti.
Naime, imam curicu od 2,5 mj., sa spolnim odnosima (zasticenim) smo poceli prije desetak dana. Vec dva dana imam neke cudne mucnine i navecer i ujutro. Kad se pogledam u ogledalce, izgl edam si trudno :love: , tj. oci su mi nekek, kao kad sam sa svojom majom bila trudna. Ili si ja to br ijem ili?! Koja je vjerojatnost da zatrudnim preko kondoma i to u prvom odnosu nakon skoro godinu dana (naime nismo se dok sam bila trudna).???!!! Zar je moguce da je imao rupicu ili od starosti ne tako siguran?! Da, jos i dojim! Ne bi bilo tako strasno da sam trudna, ali se brinem zbog zdravstvenih razloga i dojenja. Htjela bih dojiti kcerkicu,a ne sopati onim umjetnim. Porod mi nije bio tako strasan, brzo sam se oporavila. Da, mengu jos nisam dobila. A da li hocu?! Vrijeme ce pokazati. Molim savjet nekog tko je iskusio slicno. Hvala unaprijed.
Re: Trudnoca nakon skorog poroda
Citiraj:
dadach prvotno napisa
Vec dva dana imam neke cudne mucnine i navecer i ujutro.
Moguće da od hormona. (nekih) Znam da od navale hormona mogu biti mučnine, recimo kad se jako uzbudiš i sl.
A za ono da izgledaš trudno, ne znam. :mrgreen: