Da li tko zna di ima u Splitu uzeti maramu? I koja je razlika od standardnog tobolca ?
Printable View
Da li tko zna di ima u Splitu uzeti maramu? I koja je razlika od standardnog tobolca ?
Ništa zaključavaj topic , našla tu na rodi informaciju i naručila sling preko pixiekid :) :*
www.slingmarama.com
i marama i sling
Ja bi volila da mi kažete di se tj.u kojem dućanu može viditi ,i kupiti marama ,jer nisam baš za naručivanje preko neta?I zanima me koliko mjeseci treba imati beba da bi mogla biti u marami?Citiraj:
brane prvotno napisa
bit ce uskoro u klubu trudnica radionica o nosenju i maramama pa dodji, vidi uzivo i pitaj sto te god zanima :)
sorry,ali nemam baš vremena puno za to ,zato sam i pitala za neki dućan ?Citiraj:
zrinka prvotno napisa
i kad kupis maramu, morat ce ti netko pokazati kako se nosi (koliko znam u splitu u ducanima dosad nije bilo z akupiti marame)
sat vremena valjda mozes odvojiti idoci s bebom i vidjeti d li ti takvo nosenje pase ili ne...radionica je basplatna
ja sam vidila da su imali u onom ducanu "bebin svijet" nasuprot firula, kamarisove marame za kupit. ali mi smo sebi sami kupili 5m platna i sasili maramu. sling smo posebno kupili preko neta.
a ima i u splitu nekih mama koje same siju slingove. bas sam u subotu upoznala jednu takvu mamu sivacicu. i sije krasne jastuke za dojenje i jos neke zanimljive sitnice.
22.4. u 17 sat prije rodine radionice o platnenim pelenama (u 18) u klubu trudnica i roditelja.Citiraj:
zrinka prvotno napisa
predavanje jedne gospode iz londona koja ce i donjeti vise vrsta marama, slingova i traka za nosenje :D
besplatno je predavanje!!!
A di je klub?Jooooj sto sam neinformirana :lol: !
I mene zanima di je klub.
I da li je broj mjesta ogranicen, pa se moramo upisati da dolazimo?
pujanke 24
ne treba se prijaviti
Super - stižem i ja! Napokon u Splitu nešto što mi teba! :D
Znači 22.4 u 17 sati, na adresi Pujanke 24 (jel to ona predzadnja stanica 18-ice i 6-ice?).
Još samo da ne zaboravim :mrgreen:
Vanjci jel možeš ti obavijestit ako dođe do nenadanih promjena?
ja cu ponovo objaviti kad bude vrijeme da se ne zaboravi i za platnene i za marame :)
evo podižem ovu temu... ne zbog sebe :mrgreen: , moji su već veliki, ali idem na jedne babine a ovo mi se čini tako dobro za imat...
pa daklem evo mojih pitanja...
što preporučujete maramu ili sling?
di ću to kupit? (odavno odselila iz Splita, ako nije neka poznata lokacija (ili Varoš :D ) molim i uputstvo za doć tamo)
koliko ću morat iskeširat?
idem na put EU. Cijene po SLO i Italiji ako netko zna? :*
Hvala