Ja sam poslije prvog poroda dobila s 5 mjeseci, a poslije ovog još nisam...
Stvarno je ipak sve drugačije ...
Printable View
Ja sam poslije prvog poroda dobila s 5 mjeseci, a poslije ovog još nisam...
Stvarno je ipak sve drugačije ...
nakon 5 mjeseci
Nakon 5 mjeseci :cry: , i bila je duga i obilata, nikad kraja ni količini ni dužini trajanja. Sva zabriniuta zvala sam ginića da me utješi, jer navikla sam na oskudno krvarenje i par dana trajanja. A tako je lijep život bio bez nje!
nakon 7 mjeseci!
Još nisam. A prvi put...auuu, ne sjećam se, ali jako kasno, negdje oko godinu...puno su cicali, možda zato. :?
Sto sam ti se ja odvikla... na to sam i zaboravila, a deca napunise pet meseci
Nakon 8 mjeseci, i nije mi baš nedostajala.
Eh da, Stela je bila na operaciji. Napisala sam raport, ako vas zanima...
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...=asc&start=150
:* hrabroj Steli i hrabrim roditeljima
Niti ja još nisam dobila. Skoro je 10 mjeseci, ali očekujem da će uskoro s obzirom da sam prestala dojiti.
eto, odgovora na pitanje. bas sa 10 mjeseci :mrgreen: .
evo ja sa 8 mjeseci....lijepo je bilo bez nje 1,5 godinu
Da, da, evo posle skoro devet i po meseci. Zaista je bilo lepo posle godinu i po bez nje. Sta bre sve zena preturi u svom zivotu!
Mi još čekamo.... :lol: hmmm...nadam se da nije kašnjenje u pitanju 8)
duplice jel ti to želiš nešto reči :lol: :*
Ma neee... ali malo šale na svoj račun ne škodi... :lol:
mislim da još godinama (ako ikad) neće biti ni u primisli, ali kako to nama ide, nikada se ne zna... :lol:
Prvu m. dobila kad su klinci imali 19 mjeseci.
Eto, nisam samo ja. :D
mogu li biti i neredovne? ima li koja mama takvog iskustva?
uh, mici...ne znam....valjda mogu... :lol: a da nisi i ti opet trudna? zaredalo nešto... :lol:
Evo, i ja prijavljujem da sam dobila prvi put od poroda! I to su bile kratke i ne prejake, baš me veselilo. Al da sam se odvikla od uložaka i te sve gnjavaže - jesam.
sta ja znam, :roll: , nisam, nisam
cudno mi je, jer su neredovne, kao da me tek drma pubertet, pa rek'o da pitam, to je novi zivot, iznova... sve je ok
ma da znaš da je i meni čudno...ali ja se čudno osjećam, nekako sam puna elana, imam povećane apetite (razne :oops: :lol: ) i sva sam ubrzana...valjda mala promjena hormonalne razine može imat takav efekt - ali sviđa mi se, osjećam se kao da sam se probudila iz zimskog sna! :)
meni do poroda bile ko sat, a sad kasne, nisu jednako obilne (koji put poplava, koji put blaga) ne znam valjda se hormoni još uvijek nisu sredili...
a valjda...ma budu se sredili, polako. :love:
ako neće sami....ja ću ih... :*
Ja dobila :( a bilo mi tak super bez nje.
Ptičice imaju tri mjeseca.
ja dobila 2,5 mj nakon carskog :/
Eh. Prve su prošle, a druge nešto zakazale...ja to pripisujem pojačanom sisanju mojih malih cicoljubaca, pa ćemo vidit...
evo me danas sokiralo vec sam to zaboravila - dakle skoro 8 mjeseci nakon poroda - vjerojatno jer od nedavno mi se smanjilo mlijeko i dodajem i umjetno ...
iako vec sam mislila da me mozda hvata i klimaks - imam malu krizu zbog godina to me uvijek hvata u vrijeme rodendana.... :roll:
lumpar, evo i meni danas došle drugi put.
:love:
nesmijem se prerano poradovati ali nista me ne boli jedva osjecam inace sam ja uvijek umirala od bolova prva 2 dana i uzimala lijekove osim kad sam dojila ... bilo bi super da ovako ostane a mozda je to zbog mog (jos uvije) ogromnog trbuha - kao neka kompenzacija :lol:
tako i meni - ni ne osjetim da imam, malo sam nervoznija i umornija, ali niš ozbiljno...a nisam ni osjetila da ću dobit. :lol:
krivi smajlić...trebao je bit ovaj :D
vidim da ste vi sve dobile mengu dosta kasno ali ja ipak trtarim! od poroda je prošlo2,5mj i dojim puno pred nekih mjesec dana mislila sam da sam dobila(tj.6 tj.posle poroda)nije bilo obilno krvarenje,trajalo je 7 dana a sada prošlo je mjesec dana i ništa :shock: .koristili smo mi kondome ali...
prošli put odlučili se na dijete i prvi put :D =erik i david :lol:
nisam spremna još na trudnoću a kamoli na brigu o troje :mrgreen: ili četvoro male djece :lol:
Ja sam se nadala da se jos neko vrijme ona i ja necemo sresti.
Ali nista od toga.
Carski, iskljucivo dojenje i stigla je nakon nepunih 6 mjeseci.
Bila je nesto obilnija neko prije, ali nije trajala duze.
Sad se nadam da nece biti redovita. Nekako mi je ok i bez nje :mrgreen: .
picokača, trebala bi znat bolje... :lol: znaš da to nije nikakva kontracepcija, prema tome- pamet u glavu, ako ne misliš bit dupla duplica 2 :lol:
Do sada nisam mogla odgovoriti na ovoj temi, sada mogu. Dakle, datum moje zadnje menstruacije prije trudnoće bio je 17.1.2007., a prve nakon poroda 17.01.2008., dakle, tri i pol mjeseca nakon poroda, skoro 4. Rodila sam carskim rezom i još dojim.
kako fora! isti dan... :mrgreen:
u četvrtak idem kod doktorice pa budem vidla :shock:
dok prestanu cicat vraćam se ja na tablete a do onda no :D
:lol:
8 mjeseci nakon poroda-još uvijek ne curim ;)
:D došla menga! mislim da je na forumu dosta jedna dupla duplica :mrgreen: mislim da sam ja jedina duplica koja doji a dobila mengu nakon 6tj. :cry: