tileo02 prvotno napisa
Javljam se iz pozicije snahe i majke 4-godišnjeg djeteta, udane za jedinca koji se ne može odvojiti od mame. Ima isto opravdanje-financije.
Kad budemo u mogućnosti, dignut ćemo kredit pa ćemo urediti dio kuće za sebe. Vjeruj mi da bi radije otišla na kraj svijeta, najblaže u podstanare, sad odmah.
MM je ostao bez oca rano. I ja sam. Ali me to nije spriječilo da skupim prnje i otisnem se u potragu za poslom.
Ovakav post bi napisao i mm, ocrnivši mene kao majku i ženu.
Nijedna bračna zajednica ne može opstati u trokutu između previše vezanog sina ,njegove mame, i žene koja se udala za muškarca, a ne za njegovu mamu. Osim toga, i financije su u pitanju jer ti očito mami pomažeš i financijski, a to je dio prihoda i tvoje žene koja se za to vjerojatno pošteno naradi.
Konačno, tvoja žena se sigurno ima puno posla oko djeteta kad nije na radnom mjestu, a to je već dovoljno da bi vrijedila barem jednako kao i tvoja mama koja kod kuće kuha i sprema.
Moraš razlučiti tko ti je važniji, žena ili mama, jer s djetetovom ljubavi lako je manipulirati, ali isto tako ostavlja neizbrisive posljedice.
Dok veličaš mamu koja doma sprema i kuha, naspram ženi koja sigurno ne leži kod kuće i ne čita novine, tvoja žena će sigurno tražiti izlaz iz te situacije i neće biti zadovoljna.
Na žalost, možda zvučim ogorčeno i bezobrazno, ali poučena vlastitim iskustvom, svaka medalja ima dvije strane.