Re: voda iz bunara za bebu?
Citiraj:
predatorica prvotno napisa
ja pijem cistu bunarsku vodu vec 4mj jer sam od puno tekucine gotovo povracala od vode iz slavine. Pila sam 2-5l dnevno a voda je ovdje u Bilogori vrlo cista
Da li i moja 6mj Karmen smije piti neprokuhanu bunarsku vodu? Ja joj to planiram dati jer mislim da je zdravija od Jane i sl.
Sad cemo poceti sa dohranom i to planiram Rizolino jer mi je to patronazna savjetovala a to ne vidim na forumu da bebe papaju. Je li rizolino ok?
Inace mi ta dohrana djeluje uzasno komplicirano i frka me toga. Mislim da cu to pojednostaviti pa ako netko ima savjet, ajd napisite pliz. :)
Ja osobno pijem iz Brita filtera. I tako ću i Zari davati. Već sam joj par puta davala vode prije 10-15 dana kad su bile one vrućine 30 stupnjeva i sl. ali nije baš prihvaćala.
Što se tiče bunarske vode mislim da je ok koliko je okoliš ok. A i neznamo šta pada iz zraka :/ Recimo mi smo na Hvaru pili stalno vodu iz gusterne, ali smo prije u nju dodali 1žl čini mi se Izosana da se pročisti i čekali onda 2 dana da bude za piće. Svi ostali živi :mrgreen:
Ja bih i tu iz bunara kroz filter :P (s tim da ne stoji uronjena s filterom tako, već kad se voda procijedi prebaciš je u bocu i naravno svaki dan praviš frišku)