Kao što naslov kaže, može li mi netko preporučiti liječnika opće prakse? Moja je otišla u penziju, nova mi baš i nije sjela, a i lokacija mi više nije usput. Sad bi mi više odgovaralo Vrapće, Gajnice i sl.
Printable View
Kao što naslov kaže, može li mi netko preporučiti liječnika opće prakse? Moja je otišla u penziju, nova mi baš i nije sjela, a i lokacija mi više nije usput. Sad bi mi više odgovaralo Vrapće, Gajnice i sl.
Ako se mogu pridružiti u zamolbi za preporuke, ja bih trebala i liječnika opće prakse i ginekologa u tim kvartovima - Vrapče, Gajnice, Malešnica...
Nema nikog? :?
Vrlo je teško nekome preporučiti doktora. Nekome je isti odličan, a netko će njime biti totalno razočaran (što je jako vidljivo ovdje na forumu).
Ja sam se nedavno preselila iz zaprešića u malešnicu i isto sam muku mučila gdje se prebaciti. Kakav mi je doktor kojeg sam odabrala, ne znam jer sam do sad bila samo jednom i bilo je sve ok.
Jedino što vam mogu savjetovati da ako i odaberete nekog s kim ćete vidjeti kasnije da niste zadovoljni, imate pravo promjeniti doktora nakon godinu dana.
:)
Ja sam na zapadu i promijenila sam nedavno i ginića i doktora opće prakse. Ginekologa sam jedva našla jednog koji uopće prima nove pacijentice, i to u DZ u Runjaninovoj što mi je blizu posla (na bližim lokacijama nisam uspjela, eventualno bi bilo u Prečkom). Za opću praksu sam se jedva ugurala u DZ Špansko zato što je MM već tamo i dala sam časnu riječ da nemam kroničnih bolesti :evil:
s time da se kod te doktorice opće prakse čeka satima i kad si naručen, a kod novog ginića se pacijentice naručuju zadnji tjedan u mjesecu za sljedeći mjesec :shock:
rezime: ne mogu nikog preporučiti :(
Švedica, koji ti je doktor? može i na pp