Mame koje koriste jednokratne pelene - uslugu trebam!!!
Drage mame....ne-ekološki osviještene :mrgreen:
trebam vašu pomoć. :love:
Naime, želim napraviti fotografiju koja će sadržavati hrpu jednokratnih pelena (potrošenih naravno).... treba mi puuuuno tih pelena, a kako ih mi sami ne koristimo, ja bih zamolila mame koje ih koriste da mi učine uslugu odnosno slijedeće:
1) Prikupite što više korištenih jednokratnih pelena, lijepo ih posložite i poslikajte mi ih!! Kako je ovaj moj zahtjev povezan sa jednim rokom, molim vas da to učinite unutar slijedeća dva dana. Možda netko već ima punu kantu jednokratnih pa to već sad može učiniti!!
2) Ako nije problem, bilo bi super da ih poslikate u što boljoj kvaliteti i na dnevnoj svjetlosti. Ako ne možete, isto je ok.
3) Posložite ih na dva načina:
A) jednu uz drugu, da se njihova brojka vidi, ali da ih pokušate na što manje prostora, što više posložiti
B) da napravite KULU (ili piramidu) od jednokratnih pelena!! I molim vas naznačite u koliko ste dana potrošili toliko pelena, bar otprilike.
Hvala vam puno!!
Fotke možete uploadati na www.picfury.com ili poslati meni direktno na meil koji je vidljiv putem foruma.
:D
Re: Mame koje koriste jednokratne pelene - uslugu trebam!!!
hm..kad si nas ovako lijepo nazvala i još to boldala, ne znam tko će odolit pravljenju piramide od korištenih pelena..
Re: Mame koje koriste jednokratne pelene - uslugu trebam!!!
Citiraj:
Mercedes prvotno napisa
hm..kad si nas ovako lijepo nazvala i još to boldala, ne znam tko će odolit pravljenju piramide od korištenih pelena..
isto sam i ja pomislila :)