kao što naslov kaže..
Printable View
kao što naslov kaže..
gledam :D
:mrgreen:
gledamo!!!
i ja :D
Gledala :D .
gledali :D
al ste mi sve lijepe i rumene...moje osječanke :*
super ste bile, eh, da je još duže trajalo i da su pokazali sa kakvim se sve sjedalicama ljudi voze, tj. voze svoju djecu.
:*
trebali su hvatat one koji NE voze djecu u sjedalici, pa onda pričat o posljedicama :x .
neki dan idem na posao. u džipu sjedalica, klinac se drži za dva prednja sjedala. tata puši :shock: . dođe na raskršće, skrene preko cijelog raskršća u zabranjenom smjeru - i parkira se na pločnik na tramvajskoj stanici.
:evil:
Već sam pisala na ljetnim bebama: prije 10 dana u Zagrebu, mama vozi, otraga cura od cca 3 godine stoji naslonjena na prednje siceve, a na prednjem sicu AS sa bebom od cca 3 mjeseca, okrenuta prema naprijed :evil: . Ali to nije sve - mama (u vožnji) uzima bebu koja je bila nevezana u AS, stavlja je ispred sebe, tj. na volan, zautsavlja se na semaforu, vraća bebu u AS i naravno, ne veže ju. Da sam uspjela vidjeti registraciju, zvala bih policiju.
i da si zvala policiju, oni ne bi reagirali, nažalost :/
Ma mislim da ce se istrijebiti to samo teba vishe govoriti o tome , vishe educirati majke/trudnice, tete u vrticima, tete u trgovinama s dječijom opremom itd. a za sve to treba vremena nazalost
Rodice su mi bile super - gledali smo kod DiB (gnjavim sogoricu koja se ne da osolit, pa sam ugnjavila starce da im na silu poklone sjedalicu :roll: )
Nego, mislim da su novinari na kraju malo ukakali prilog, jer su kao slagvort posnimili djecicu u sjedalicama, ali svi odreda u jaknama, zabundani... a znamo da to nije dobro. Djeca u AS trebaju biti bez jakne...
Da znash koja je zimulja bila vani kad je snimano nebi ni ti dala svojim klincima da skinu jaknu :)
8) tnxCitiraj:
gejsha prvotno napisa