Probala sam svakako ali ne ide.I ja bih htjela imat lijepi avatar!Tko mi može pomoći!Imam slike na kompu i na babababies. :?
Printable View
Probala sam svakako ali ne ide.I ja bih htjela imat lijepi avatar!Tko mi može pomoći!Imam slike na kompu i na babababies. :?
je li problem u tome sto ne znas urediti sliku da pristaje u avatar, ili je ne znas staviti tamo?
kad si logirana, kliknes na Profil (gore u vrhu stranice, ispod naslova foruma) i otvorit ce se stranica na kojoj s tvojim korisnickim postavkama koje mozes mijenjati. scrollaj do dna stranice, tamo je AvatarControlPanel. ako zelis uploadati avatar sa svog racunala, klikni Browse i otvorit ce ti se prozor sa sadrzajem tvog racunala, u njemu nadjes i odaberes file sa zeljenom slikom i to je to.
ako je slika na webu, kopiraj njezinu url-adresu u prozorcic ispod (url bilo koje slike na webu dobijes desnim klikom na sliku, pa onda Properties).
u AvatarControlPanel navedene su dozvoljene dimenzije slike. ako ti je slika prevelika, mozes je smanjiti u bilo kojem programu za obradu slika, pa i u onima najjednostavnijima (trazi funkcije s nazivima Resize, Resample, Stretch/Skew ili slicno...)
hope this helps!
Hvala Apricot sad i ja imam avatar- konačno! :* :)