Trbuščić se nije zatvorio...
U 11. sam tjednu trudnoće i danas sam bila na pregledu kod dr. Matijevića u poliklinici Vili. I sve je kao u redu, osim što se bebi nije zatvorio trbuščoć (fiziološka hernijacija).
On me pak uvjerava da se treba do kraja zatvoriti do 14. tjedna, pa me naručio za tri tjedna na pregled.
Kao, ne treba paničariti, u 99,9 posto slučajeva se zatvori. Pa zašto mi je to onda uopće govorio??? Ima li netko kakva iskustva?
Re: Trbuščić se nije zatvorio...
Citiraj:
KokoLu prvotno napisa
U 11. sam tjednu trudnoće i danas sam bila na pregledu kod dr. Matijevića u poliklinici Vili. I sve je kao u redu, osim što se bebi nije zatvorio trbuščoć (fiziološka hernijacija).
On me pak uvjerava da se treba do kraja zatvoriti do 14. tjedna, pa me naručio za tri tjedna na pregled.
Kao, ne treba paničariti, u 99,9 posto slučajeva se zatvori. Pa zašto mi je to onda uopće govorio??? Ima li netko kakva iskustva?
Vjerujem i ti moraš vjerovati da će sve biti o.k.
Vjerujem da će ti svaka trudnica reći da su je barem jednom doktori isprepadali tokom trudnoće.
Koji je to doktor Matijević,jeli to onaj koji radi na sv.Duhu.
Još jednom pusa i vibre da bude sve o.k.
Re: Trbuščić se nije zatvorio...
Citiraj:
KokoLu prvotno napisa
...
KokoLu, kiptim kad procitam ovakve stvari jer me sjeti na iskustvo iz moje trudnoce kada je lijecnik poceo spekulirati nekakvim dijagnozama i pretpostavkama (drugacija problematika od tebi spomenute), rekavsi usput da svakako treba pitati druge specijaliste za misljenje! Imala sam isto pitanje u glavi - zasto mi je onda ista govorio, ako je sve samo njegova procjena za koju treba potvrdu. Priredio nam je paklenih par tjedana. Promijenila sam lijecnika jer nisam htjela s tim cudovistem vise imati posla. U rodilistu su se kasnije iscudjavali kad su u mom planu poroda procitali moju izricitu zelju da me on nikako ne pregledava za vrijeme poroda ako za pregledom bude potrebe. Bez ustezanja sam svima koji su me pitali objasnjavala zasto ga ne zelim vidjeti.
Bebac se rodio potpuno zdrav!
Ne daj se. Jesu oni lijecnici, ali nisu nuzno sposobni komunicirati s ljudima na pravi nacin.