hrabra mama i njena zxuja
nakon skoro 6 mjeseci druzenja s vama :mrgreen: odlucismo se konacno predstaviti svekolikom rodinom puku...
hrabra mama je inace bosanka 8) koja je dugo zivjela u inozemstvu, a odnedavno zivi u zemlji hrvata... svoj rodni grad sam zauvijek prekrizila, a bosna je ostala u srcu. dotepenka sam ponosna, krvnih zrnaca svakojakih. :mrgreen:
pravnica, (nadam se) buduca odvjetnica specijalizirana za razvode brakova :mrgreen: depilirana i sretno udana feministkinja (sic!) :mrgreen:, dugogodisnja forumasica po bespucima internetske zbiljnosti, sefica zenskog foruma, pripadnica petrinog fan-club-a, ambiciozna vrucotemasica, neodusevljena kucanica, nezainteresirana kuharica (najvece dostignuce mi je topic o sv. gralu), vjecna studentica (upisala magisterij), filmofil (stujem lik i djelo mr. darcy-a), ljubitelj knjiga (najdraza ona od ilije jakovljevica).
i naravno :mrgreen: majka troipolgodisnje curice, rodjene carskim rezom, hranjene adaptiranim mlijekom, cijepljene, nonAP odgajane (al usprkos svemu ustrajne co-sleeperice), i ako je vjerovati ovdasnjim strucnjacima buduce (pomalo radioaktivne) delikventice. :mrgreen: ne, ne hvalim se :roll: niti kontriram :P niti pozivam na bilo sto, osim na daljnje druzenje. :*
pozdrav
mc