-
pitanje za profesorice
Imam pitanje za profačice koje su prelazile iz jedne škole u drugu.
Ja naime želim otići iz jedne srednje škole u kojoj sam zaposlena na neodređeno puno radno vrijeme u osnovnu školu.
E sada: rečeno mi je da će oš oglasiti natječaj tek krajem 8.mjeseca kada se meni u srednjoj već slaže i kombinira satnica.Neću znati dal sam dobila novi posao sve do početka rujna.
Muči me pitanje otkaznog roka.Dal to škole međusobno rješavaju preko sporazumnog otkaza.
U svojoj školi nemam koga pitati jer ako čuju da se spremam otići nema šanse da mi daju punu satnicu pa ako u oš ne dobijem posao onda ću ostati možda i na pola norme :shock: .Ne pitajte me kako.Reći ću samo da mi je u trudnoći uručeno da potpišem otkaz jer kao"nema dovoljno satnice za mene".Nakon što sam odbila to potpisati i uključila sindikat onda su mi ipak našli sate. Sorry što sam tako odužila,ali stvarno nemam koga pitati.
-
najbolje da nazoveš područni ured SHU u Zagrebu i traži gosp. Piškulića da ti objasni, tvoj je otkazni rok čini mi se 15-30 dana-ovo sad nisam sigurna-pogledaj šta ti piše u ugovoru o radu i bilo bi idealno da se u toj OŠ kud misliš prijeći dogovoriš da te pričekaju da odradiš svoj otkazni rok ako je ikako moguće-jer tvoji u SŠ rade probleme.
gosp.u shu možeš dobiti na tel 01-481-4610-to je broj područnog ureda-nije nikakav privatni broj (ovo radi moderatora)
-
ja sam iz škole u školu prešla usred polugodišta u par dana.......
-
Marija 71 ,kako unutar par dana? Jesi li imala sporazumni otkaz?
-
da, sporazumni.....
nisam imala nikakvih problema
ajmo na pp
rađe
-
Ne znam nikoga kome je bio problem prelazak iz jedne škole u drugu...
-
O ima ih dosta koji su imali problema, nažalost!
Nemam koristan savjet, osim da probaš u OŠ u koju kaniš predat papire odeš tj. zamoliš za razgovor sa ravnateljem i objasniš mu situaciju, pa da ti čovjek kaže kolike su ti šanse da dobiješ posel.