Ostajemo sami ovih dana? Kako se pomirit s tim?
iskreno, mislila sam da nikad necu dospjet na ovaj podforum. Bila sam glupavo sretna i zivjela na svom oblacicu iluzija.
No, tome je kraj, tata odlazi ovih dana, sad rjesava tehnicke probleme, izgleda tuzno, al kaze da mora, da je nesretan. Tesko mi je prihvatit sve to.. a ima toga gomila...
Najteze od svega je to sto ga strasno volim i sto mi je zlo od pomisli da cu se od sutra buditi sama, ujutro ne zelim otvoriti oci, samo bi spavala jer tad nista ne osjecam i nista ne mislim... Prvi simptomi depresije, ha?
Imamo predivnog 1,5-godisnjaka, koji ga obozava i ne znam na sto ce to izac... dijete ni ne otvori oci u kreveticu a vec zove tatu. Ne mogu ni zamislit sto mora osjecat da ga takvog moze ostavit. Osim toga, kaze da se namjerava o njemu brinuti i dalje, i to vise nego sto je do sad. Da ce bit tu svaki dan (???), brisat mu guzu i kupat ga... A ja ne znam kako da se postavim - dvojim izmedu svojih osjecaja i djetetovih potreba - bojim se da cu se svaki dan kad ga ponovo vidim ispocetka raspadat i ponovo se skupljat kad ode..
Sto da radim? Kako da izbalansiram i svoje i djetetove potrebe.. Kako da izbjegnem griznju savjesti?
I hoce li proci ovaj grozni ocaj kojeg osjecam?
Re: Ostajemo sami ovih dana? Kako se pomirit s tim?
Želim ti samo poslati :love: i reći da hitno prestaneš okrivljavati sebe.
Citiraj:
Iznenadjena prvotno napisa
Sto da radim? Kako da izbalansiram i svoje i djetetove potrebe.. Kako da izbjegnem griznju savjesti?
što da radiš?
nastavi živjeti! sutra je NOVI dan... (ah što volim skarlet-o-haru ;) ).
iz svog iskustva ti kažem da je to JAKO moguće.
:* :love:
p.s. nije tak strašno na ovom podforumu! :mrgreen:
Citiraj:
Hoće :love2: .
Ako tata misli da će mu se ovim fizičkim odmakom posložiti neke stvari i da se treba maknuti, ne budi previše tužna.
Možda mu se kockice poslože baš tako da shvati da je njegova sreća uz tebe, a možda i ti budeš (kroz neko vrijeme) razmišljala potpuno drugačije nego sada?
Nisi sama. Šaljemo ti puno vibrica. Zbroji se, digni glavu i samo hrabro!
Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
Citiraj:
Hoće :love2: .
Ako tata misli da će mu se ovim fizičkim odmakom posložiti neke stvari i da se treba maknuti, ne budi previše tužna.
Možda mu se kockice poslože baš tako da shvati da je njegova sreća uz tebe, a možda i ti budeš (kroz neko vrijeme) razmišljala potpuno drugačije nego sada?
Nisi sama. Šaljemo ti puno vibrica. Zbroji se, digni glavu i samo hrabro!
Potpisujem i samo hrabro dalje!
Nisi sama imaš dijete koje te itekako treba i zbog njega moraš biti jaka.
A tu smo i mi da malo olakšaš dušu.... :love: :heart: :love: :heart: :love: :heart: :love: :heart: