Jutarnja kavica: nova iskustva, usponi i padovi
Nedjelja je, uhvatila malo slobodnog vremena, pa prelistavam ovaj forum. I tako došla do zaključka da trenutno na listi ima 25 čekalica :* ........neki čekaju već jaaako dugo, neki su friški, a neki bi svojim anđelima željeli "dovesti društvo".
Pa drage čekalice, zapravo sam htjela pitati kako napredujete u "potrazi za bebicama" ???? Ima li netko kakvih novosti ?
Da ne zaboravim; drage mamice i tatice vama i vašim anđelima jedna velika :* ,
a svim čekalicama :bye: i sretno
Re: Nova iskustva, usponi i padovi
Citiraj:
pahuljičica prvotno napisa
Nedjelja je, uhvatila malo slobodnog vremena, pa prelistavam ovaj forum. I tako došla do zaključka da trenutno na listi ima 25 čekalica :* ........neki čekaju već jaaako dugo, neki su friški, a neki bi svojim anđelima željeli "dovesti društvo".
Pa drage čekalice, zapravo sam htjela pitati kako napredujete u "potrazi za bebicama" ???? Ima li netko kakvih novosti ?
Da ne zaboravim; drage mamice i tatice vama i vašim anđelima jedna velika :* ,
a svim čekalicama :bye: i sretno
..hmm..ja neznam jesmo li mi u "čekalicama"..ma-za nas bi trebala jedna nova kategorija..koja?ma sta ja znam..hmmm-"buduće čekalice"?..he he... :mrgreen:
leeloo
i mi bi sebe, skromno, ubrojile u buduce cekalice. cekamo da se posloze neke kockice u nasim zivotima, i da onda primimo jos jednog clana obitelji.
Citiraj:
LeeLoo prvotno napisa
..hmm..ja neznam jesmo li mi u "čekalicama"..ma-za nas bi trebala jedna nova kategorija..koja?ma sta ja znam..hmmm-"buduće čekalice"?..he he... :mrgreen:
ma ja sam mislila na sve, nije bitno: sadašnje ili buduće čekalice....svi mi imamo isti cilj....a to je ono najbitnije....Samo sam mislila da malo obnovimo svoje priče i sadašnje stanje dakle sva razočarenja, nadanja, upone.... :trep: