-
rizini krekeri- kad
Ena je stara devet mjeseci i nesto sitno,
zanima me smijem li joj ponuditi rizine krekere bez soli
vec sam ih kupila i cak sam joj ih ponudila dva puta ali sam joj ih oba puta, ja, prestravljena otela iz ruke. :oops:
ja mislim da je ona spremna ali me zanima da ipak nisam uranila sa tim
moze li doci do gusenja
-
Helena već neko vrijeme bez problema jede te rižine krekere. Ja joj odlomim komad i ona se igra s njime, cucla, žvače...
I mene je bilo strah gušenja no oni se brzo otope i mi do sada nismo imali nikakvih problema.
-
Nešto slično, Katja već dobra gotovo 2 mj papa rižine pahuljice same, dakle od 6.5mj. Jako brzo se otope u ustima, a ona ih obožava. Najslađa mi je kako joj moram staviti pahuljicu na njena 2 zubića, da ju malo gricka.
Nisu joj se dopale kao dodatak kašicama, pa je ovo u kombinaciji sa malo sisanja kao mliječno-žitna kašica, al ova se izmiješa u njenom želučiću. :saint:
Naravno dok papa, nema nasmijavanja i grimasiranja da joj ne uleti slučajno u dušnik, kao i kod sveg ostalog što jede.
-
Ako misliš na one "stiropor" rižine krekere, ja sam se opekla na njih i ne misim ih još neko vrijeme ponovo nuditi laviću.
Kupila sam Alnaturine bez soli i ne tope se tako lako (možda su neke druge bolje).
Mišiću se hrpa toga zaljepila za nepce, ja nisam skužila a kada se počeo gušiti i povraćati bilo je prestrašno:(
Ne bi si više priuštila taj strah.
-
Ja Viti dajem Alnaturine al mu stavljam jednu po jednu "rižicu" u usta...ne bi se usudila dati mu da sam gricka cijeli komad jer jede halapljivo i vjerojatno bi polovicu nagurao u usta.
-
ni meni se ne sviđaju rižini krekeri..ali, pahuljice grickamo već duže vrijeme..imaš u bio-bio pločice od riže- super su za grickanje i tope se u ustima - to nam je novi hit
-
pločice su jednolične teksture i mogu se fino gricnuti , nisu debele cca 3-4 mm ...eto reklame ;)