Treba mi hitno rentgen pluća, da se ne čeka, može na plaćanje, po mogućnosti da je područje Jaruna il Trešnjevke.
Ako neko zna, bila bi jako zahvalna
Printable View
Treba mi hitno rentgen pluća, da se ne čeka, može na plaćanje, po mogućnosti da je područje Jaruna il Trešnjevke.
Ako neko zna, bila bi jako zahvalna
ako je za kikica odi u Klaicevu i objasni im. Napravit ce ti. Ako je za tebe javi se u Vinogradsku tamo znam da rade odmah. Inace mislim da te nigdje ako je hitno nigdje nece odbiti a Rtg. kratko traje.
Ja znam jedino za Polikliniku Nemetova, tamo možeš sve obaviti hitno (uz plaćanje), samo nije baš u željenom kvartu.
Sorry sad sam skuzila da sam na zdravlju odraslih. Mozes i na St. Duh tj svagdje gdje ima hitna interna ima i RTG. a preko hitnog prijema ti rade i bez uputnice. Samo je sad pitanje jel hitan razlog. Ako je pak u pitanju upala pluca ili slicno idi na Jordanovac ili Zaraznu. Tamo ce ti na prijemu ujedno i reci jeli bas rtg potreban.
Hvala vam. :) Saznala sam da u poliklinici Sunce isto rade rtg, to mi je blizu, s obzirom da mi uz upalu pluća nije do šetnje, a i odmah je gotovo.