Danas sam naletila na zatvorena vrata Profila, jer se pripremaju za sajam knjiga koji počinje sutra. Piše da će biti snjiženja od 20 - 70%, pa eto, za informaciju....
Printable View
Danas sam naletila na zatvorena vrata Profila, jer se pripremaju za sajam knjiga koji počinje sutra. Piše da će biti snjiženja od 20 - 70%, pa eto, za informaciju....
Ali ne svih njihovih knjiga već samo malih slikovnica i knjižica... npr. Zirafeta i zirafon su snizeni, ali nisu npr. knjiga Igre mozgalice...
Bila sam danas, i čini mi se da su SVE knjige snižene, :D samo su ih malo porazmjestili po izdavačima, a ne, recimo, po uzrastu. Moram nadodati da sam boravila samo gore na dječjem dijelu, pa za ove 'ozbiljne' niti ne znam.
Dječje su knjige uglavno snižene oko 20%, iako neke i manje(!!).
Knjige Golden Marketinga su npr. sa 70,00 snižene na 63,00...
Mi smo pazarili:
Mozartova Čarobna frula glazbena igra 120,00kn (160,00) - Bulaja naklada
Slonkova avantura 59,00 (80,00?) - Egmont
Zmaj Gordan 19,00 (ni ne znam koliko je bila) - Profil
Leon, slonić gunđalo 19,00 (ni ovo ne znam) - Profil
Žirafeta i Žirafon 19,00 (50,00!) - Profil
I Igre mozgalice i Igre stvaralice su snižene, ali se više ne sjećam koliko, čini mi se 79,00?? Ali ne mogu kategorički tvrditi.... :unsure:
Napokon sam i ja pazarila (jučer sam došla prije 12.00, a tek su onda otvarali :x ).
Kupila Medo Tobi u vrtiću (ta nam je falila!) - sniženo sa 39 na 31 kn
i Operi ruke (Golden Marketing) sniženo sa 60 na 48 kn.
Izbor je jaaako velik. Tko želi kupiti Jespera Juula, sad je pravi trenutak. Nikad nisu bile jeftinije, čak ni kad se naruče mailom iz superknjižare.
Unatoć negdje spomenutom "neuspjehu" slikovnice :P ja sam pazarila "Medvjedića vile Dudilice". Htjela sam još štošta ali mene u pravilu ne puštati u knjižare jer nema da izađem bez da sam potrošila bar 200 kn (što btw nije teško s obzirom na cijene knjiga u hrvata)
I mi smo se opskrbili. :)
(mada mislim da se već puno knjiga rasprodalo)
Ni MM ni ja ne možemo proći pored knjižare a da nešto ne kupimo.. a s obzirom kako nam se dijete ozari na slikovnice (i čitanje istih), teško je ne kupiti i njoj. (u zadnje vrijeme ionako gledam samo slikovnice i knjige tipa Juul..)
I mi smo se opskrbili. :)
(mada mislim da se već puno knjiga rasprodalo)
Ni MM ni ja ne možemo proći pored knjižare a da nešto ne kupimo.. a s obzirom kako nam se dijete ozari na slikovnice (i čitanje istih), teško je ne kupiti i njoj. (u zadnje vrijeme ionako gledam samo slikovnice i knjige tipa Juul..)