Cica umjesto dude - EPILOG
Evo me nakratko, samo bih htjela izvjestiti kako smo rijesili nas problem nespavanja koji nas je doslovce skoro strpao u bolnicu.
Vec sam u proslom postu istog naslova opisala u kakvoj smo se situaciji zatekli nakon pet mjeseci zivota naseg malise, a evo kako je sada šest dana nakon sto smo primijenili metodu.
Janko danas uredno spava dva puta dnevno (prije i poslije podne po sat i pol) uvijek u priblizno isto vrijeme. Ja ga podojim, odlozim u krevetic, dam mu pusu i .... odem. Uvece poslije kupanja isto podoj, odlaganje u krevetic, pusa i odlazak.
Nocu spava od 20 do oko pola jedan i tada mu dadem sisu i opet do pola pet i tada mu dadem sisu i onda spava do sedam sati. Da, jos uvijek ponekad malo place kada odem, ali ima dana kada mi se nakon puse nasmijesi i mirno sam zaspi.
Kako to? Primijenili smo metodu opisanu u knjizi "Svako dijete moze nauciti spavati". Rezultati su se vidjeli vec iste noci (pocela sam sa dnevnim spavanjem). Ona nas je spasila. Nismo se kruto drzali svega sto u knjizi pise, ali onog osnovnog jesmo. Puno sam se lomila je li to trauamticno za Janka, ali osim sto nam nije bilo druge, vidim da je Janko po danu puno smireniji i zadovoljniji nego ikada prije i to zato sto je naspavan. Ovo sam napisala za svakog tko se nadje u slicnoj situaciji, a nema pri ruci neko drugo rjesenje.
Pozdrav svima. :)
Re: Cica umjesto dude - EPILOG
ornela_m evo o ovoj knjizi se radi:
Citiraj:
Sajko prvotno napisa
Kako to? Primijenili smo metodu opisanu u knjizi "Svako dijete moze nauciti spavati".
A pocetni topic je bio:
Cica umjesto dude