dojenje na zahtjev-ne vodi nikamo...
nemogu dalje ovako,jer ovo nema smisla,kajem se što sam uopće počela eksperimentirati na svojoj 3.kćeri...
prve dvije kćeri su po hranjenju i spavanju bile gotovo identične,ali su karakterno potpuno različite...
obje su dojene na zahtjev prvih mj.dana,ali su počele sa 35 dana spavati noć(od 22-06 ili 07h) i tad sam im uvodila po malo sve veći razmak i ustabililo se na 3-4 sata i imale su po 6 obroka,prirast je bio 1300g u prvom i 1200 u drugom mj,1000 u trećem...nisam imala problema sa količinom mlijeka,sa upalama,bolnim prsima,grčevima...SAVRŠENE BEBE!!
sada sam odlučila da ću jani pustiti i dojiti ju na zahtjev kada i koliko bude htjela...koja pogreška!
ona ima po 10-12 obroka po danu i to traje 3 dana,navuče mi toliko mlijeka da se onda 2 dana budim sa tvrdim i bolnim prsima,pa onda kada ja imam previše,ona štrajka i jede svaka 4 sata i ima 5-6 obroka u danu i onda kad mi se količina počne smanjivati,nju uhvato opet deračina i traži svaki sat i tako se več dulje od mj.dana vrtimo u krug...
ja nemogu 3-4 dana u tjednu po 12 sati dojiti i zapostavljati drugo dvoje djece,kućanske poslove...
jedino što ona ima zajedničko sa prve dvije kćeri je da je od 3tj. počela spavati noć(od 21-06h)
a i njen prirast je bio 800,pa 700g,sada još nismo bili na kontroli,ali me frka da neće bit pol kile...
pokušavam joj napraviti razmak bar 2 sata,ali i to je nemoguće,jer ona počne vrištati na meni,čupa me,baca se,grebe,poljubičasti od hulje i sile,a čim ja dignem majicu-tišina :x
neman snage ni ideje kako dalje... :cry: