U jednoj odlicnoj i pouzdanoj web knjizari, pojavila su se Searsova izdanja, po vrlo povoljnim cijenama. Isporuka je brza, usluga dobra, ja vec neko vrijeme kupujem u toj knjizari i jako sam zadovoljna.
Ako nekog zanima: Searsove knjige
Printable View
U jednoj odlicnoj i pouzdanoj web knjizari, pojavila su se Searsova izdanja, po vrlo povoljnim cijenama. Isporuka je brza, usluga dobra, ja vec neko vrijeme kupujem u toj knjizari i jako sam zadovoljna.
Ako nekog zanima: Searsove knjige
BB, opet ih reklamiraš? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
wow, pa te knjige su 2-6 dolara :shock: , to je zbilja turbo povoljno.
Izgleda da je netko kupio Baby book :lol: više ga nema
Stvarno super povoljno, nažalost nema Searsove knjige o nedonoščadi koju bih si ja htjela kupiti, ali to i nije neko čudo jer je knjiga tek izašla (nema je niti na Amazonu)
Ma da, knjige su super povoljne, samo je s(kršitelj koda)ing dosta visok. :/Citiraj:
mamma Juanita prvotno napisa
A koliki je s(kršitelj koda)ing,ne da mi se opet kopati?
da stvarno, jos sinoc je bila...to BB reklamira sve u sesnaest pa se brzo prodalo :lol: :mrgreen:Citiraj:
Mima prvotno napisa
:mrgreen:
Jucer sam sebi prvo kupila Fussy Baby i Birth Book pa onda oglasila ovdje. :P Nadam se da ce ih biti jos, cini mi se kao da su si dosta popunili skladiste (do prije nekoliko dana nije uopce bilo Searsa).
Inace, ne vjerujte Teddici :P Ona zna za Bookcloseouts vec dugo, kad je dostava trajala mjesec-dva i bila jaaaako jeftina. Sad je brza (tjedan-dva) i cijenom na razini Amazona, ali su knjige jeftineeee.
Ja sam jucer za 12 knjiga platila 38$ postarine, ali sam rijesila skoro sve bozicne poklone pa mi se isplatilo. ;)
Ovisi o tome koliko je paket težak. Najmanji iznos je $12 (to sam utrpala neku laganu slikovnicu u košaru :lol: ).Citiraj:
ivancica prvotno napisa
Kod njih se isplati natrpati hrpu knjiga, samo tako se može isplatiti s(kršitelj koda)ing. (A u mom slučaju i napakostiti carinicima, jer mi na to ne mogu naplatiti carinu. :lol: :lol: :lol: )
PS. Objavila sam "reklamu" samo ovdje. :)
Aaaa, pisale smo u isto vrijeme! :lol:Citiraj:
BusyBee prvotno napisa
Da, to kažem, ako natrpaš puno knjiga, isplatit će ti se bez obzira na s(kršitelj koda)ing, jer su knjige full jeftine. :mrgreen:
:* i hvala ti ;)Citiraj:
BusyBee prvotno napisa
evo sam se i ja, nakon puuuuno vremena opet odlucila nesto narucit preko neta....
uspjela sam potrosit 20 dolara skupa s postarinom :)
i isto mi je promakla baby book....
Litala, htjela sam ti je ja kupiti kao za bozic, ali si mislim "koji ce joj moj Baby book kad je trudna s trecim, valjda vec sve bitno zna do sad" :lol:
ma da, tako se i ja tjesim, nego bi mi bilo drago imat je cisto da popunim trilogiju ;)
hvala na linku
za nizozemsku su radili dostavu iz njemacke pa smo izbjegli placanje poreza i carine
hvala na linku :)
ja sam kupila dosta knjiga i utisak je sledeci: stvarno su jeftine, brzo stignu, ali svaka je blago ostecena (cepnute korice, izvrljana flomasterom...) sto je meni ok, ali ne bih mogla takvu knjigu pokloniti nekome. i da, narucila sam 10 knjiga i jednu koju sam narucila nisam dobila, ali sam zato drugu dobila u dva primerka :roll:
sve u svemu i pored ovih gluposti, ja sam zadovoljna i narucivacu sigurno opet :)