dakle, knjižica Bebe - Moja prva godina koja se može skinuti s biofarmovog sajta (biofarm.hr).
je li je neka od vas dobila i negdje drugdje? u ljekarni, na trudničkom tečaju, kod pedijatra?
hvala :)
Printable View
dakle, knjižica Bebe - Moja prva godina koja se može skinuti s biofarmovog sajta (biofarm.hr).
je li je neka od vas dobila i negdje drugdje? u ljekarni, na trudničkom tečaju, kod pedijatra?
hvala :)
str.4. "kad dojenje nije najbolje riješenje" , odma pa u sridu
i dakako neka tata da vodu na bočicu da ne bude "zanemaren"
str.10. katastrofa. 6 hranjenja dnevno, svaka 3-4 sata, je vrajt
uuu str 14.
ne mogu višše čitati nervira me
čisti Trojanac
Mi smo kod pedijatrice dobili knjižicu "To sam ja " od nekog tko proizvodi Bebivitu, nemam pojma tko je to, zanemarili smo ju, ne znam ni šta je unutra..
Pedijatar, patronaža-ima gotovo godina dana pa je valjda off. Sjajan mi je dio gdje se navodi da je formula nužna.Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
(kršitelj koda)ovova (kršitelj koda) linijaCitiraj:
Layla prvotno napisa
ja čak mislim da sam ja tu negsje na forumu oklevetala davno tu knjižicu, jer svaki treći redak nudi novu bedastoću...pozlilo mi je...
a dob ila sam je u biofarmovoj ljekarni na tc savica
str. 25 "kada treb aprijeci na bocicu?" :shock:
"Sve bebe s vremenom počnu piti mlijeko iz bočice..." :shock: :shock:
ma cekajte, zar je to neko novo izdanje ili je to prastaro!!! molim da mi objasnite! pato je grozno!!! :shock: :shock: :evil:
Ja sam ju dobila od pedijatrice, u Remetincu.
dobila od patronazne prije neka 2 mjeseca, i jos hrpu nekih drugih knjizica.Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
dobila sam je u paketu u rodilištu u Petrovoj bolnici
adi, u "sretnoj bebi"?
mislim da se ne radi o istoj knjižici. ova iz paketa "sretna beba" se također zove Moja prva godina, ali tekstovi unutra su okej. Po meni.
ovu o kojoj pričate nisam vidla, ali zvuči loše...
stvarno, imaš pravo - vjerojatno je zabuna zbog sličnog naslova.
cure, selim ovo s pdf. Želim! VOLONTIRATI u Rodi na pdf. Rodine aktivnosti, akcije & projekti :)
mislim da se još negdje pisalo o ovoj knjižici...ugl, što želim reći...da sam totalno pukla na ono što ste i same primjetile, a što piše u knjižici...vrlo lukav način koji vodi, već i vrapci znaju, u propast dojenja....
dakle, postala sam prava ženturača....i danas tj juče na velesajmu lijepo educirala ljude o njihovoj knjižici :mrgreen:
prvo sam ih pitala da kak to misle da dojenom djetetu trebam davat bocu, na što su mi rekli da mu trebam davat vodu i čaj pa kak drugo neg putem boce...i tu sam se počela trest :lol: ...a da ne govorim o forama s nadohranom od 4mj....
u jednu mi je ruku žao ljudi, al nemrem si pomoć..pogotovo ne kad čujem opravdanje "ali mi smo napisali da je majčino mlijeko najbolje".... :roll: