Rodila prije mjesec i pol dana i sada prozivljavam prave muke. Cak mi uzasno tezak porod nije bio tako strasan ko ovo. SVAKI dan kada idem na wc, URLAM od bolova, placem ko malo dijete dok obavljam nuzdu, nakon koje je skoljka pospricana s krvi. Imam osjecaj kao da svako jutro iznova radjam. Imala sam s hemicima prije poroda posla ali sam ih drzala uspjesno pod kontrolom. Cak ni u trudnoci nisu stvarali probleme. Sada ni jedan preparat koji sam koristila ne pomaze. Faktu mast ne djeluje. Faktu cepice stavljam skoro 10 minuta :cry: i opet nista. Mazala JGL kremom, kantarionovim uljem - nista. Klopam juhice, samo kuhano, izbjegavam slatkise, papam redovno zitarice i laneno sjeme. I opet nejde na bolje. Trebala bi na rektalni pregled :shock: , kojeg se i dan danas ne volim sjetiti. Brrr... htjela bi si nekak drukcije pomoci. Svaki savjet je dobrodosao. Nemrem ni sjediti ni stajati ni hodati. Boli i pece skoro cijelo vrijeme. Rana od epizotomije zarasla i taman kad sam se poveselila da cu se vratiti u normalu, probudi se stari problem s novim senzacijama.