Zanima me ima li netko Mayawrap sling i kako ste zadovoljne? Kakav je materijal i koliko je debel (ili tanak), da li pušta boju kod pranja? Prije nego naručim voljela bih čuti informacije iz prve ruke od nekoga tko ga ima.
Printable View
Zanima me ima li netko Mayawrap sling i kako ste zadovoljne? Kakav je materijal i koliko je debel (ili tanak), da li pušta boju kod pranja? Prije nego naručim voljela bih čuti informacije iz prve ruke od nekoga tko ga ima.
Ja imam Mayawrap sling i jako sam zadovoljna. Materijal je neke srednje debljine, ali je pamučan, mekan i vrlo ugodan. Ja sam Davida nosila i po najvećim vrućnama i nije se činilo da mu je bilo prevruće. Jednostavno za uporabu i ne pušta boju. Barem nije moj intenzivno ljubičasti (sad imam plavi, ali taj još nije korišten pa ne znam).
Thx Freja! :)
Jel ga pereš u mašini ili ručno?
U mašini. Na 40, ako se dobro sjećam. Mislim da piše na etiketi. Ja se više ne sjećam, a ne mogu pogledati jer sam ga taman jučer odnijela prijateljici na dužu posudbu.
imam ga i ja. boja onak, parisko plava. doduse, moj je nesto deblji (ne znam ima li tanja verzija) i bio je ok za hladnije dane. sad kak dolaze ove vrucine - mislim da cu u potragu za nekim tanjim modelom.
sa svime ostalim sam zadovoljna.
perem ga u masini.
Ok, hvala vam curke, pomogle ste mi da donesem odluku! :)