Večeras u 21 sat u emisiji Žarište na Vinkovačkoj televiziji naše tri članice predstavljaju Udrugu.
Tko može uhvatiti VTV neka gleda.
:)
Printable View
Večeras u 21 sat u emisiji Žarište na Vinkovačkoj televiziji naše tri članice predstavljaju Udrugu.
Tko može uhvatiti VTV neka gleda.
:)
Citiraj:
Večeras "U žarištu" predstavljamo Udrugu roditelja u akciji, poznatiju kao RODA. Na istoku Lijepe naše aktivistice-volonterke ove udruge nisu toliko eksponirane, no, svaka mlada mama, ali i tata, znaju koliko su važni savjeti iz prve ruke u pravo vrijeme. I to ne samo u prvim danima vaše bebe nego i poslije. RODA ima brojne akcije kojima ukazuje na bolju brigu od djetetu, a o nekima od njih progovorit' ćemo u večerašnjoj emisiji "U žarištu". Budući je njihov rad savjetodavnog karaktera, očekujemo Vaša pitanja na 060 / 395 - 593.
mi hvatamo... ;)
:D
sabaleta i društvo, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
upravo gledam :D
Cure su bile SUPER!Opuštene. Ma super je bilo. :D Samo šteta kaj je trajalo SAMO sat vremena. Prekratko za sve teme (tj. za samo 3 teme).
Cure, hvala puno.:heart:
Trudile samo se reći puno važnih stvari u sat vremena, pa samo zato odabrali samo 3 teme. Dotakli smo tek vrh ledenog brijega i mogle smo pirčati još satima, ne bismo uspjele sve reći čime se sve Roda bavi.
Nadam se da smo bile gledane i da će Slavonke prepoznati moj poziv, pa će u još većem broju posjećivati naš portal, forum, a hrabrije se i priključiti u Rodu.
cure gledala sam vas, bilo je super :D opuštene, jako dobro pripremljene, lijepe i rumene :mrgreen: saška ti bi mogla u manekenke :mrgreen:
Ma bile su fenomenalne, što drugo reći! :heart: