wow koji tekst!!!
Ovo je baš za ono kad pored otvorenih očiju ne vidiš, sve je tako NACRTANO.
Hvala.
Inače, krećem u potragu za takvim pedijatrom u Splitu. Info su dobrodošle.
Printable View
wow koji tekst!!!
Ovo je baš za ono kad pored otvorenih očiju ne vidiš, sve je tako NACRTANO.
Hvala.
Inače, krećem u potragu za takvim pedijatrom u Splitu. Info su dobrodošle.
Naša pedijatrica je prodojeća. :D Kaže, samo nastavite.
I nama će vrlo uskoro trebati pedijatar a želimo doći u prave ruke. Jel zna tko takvog na području od gajnica,vrapča, španskog, malešnice, stenjevca, črnomerca...?
cure, svaka cast na tekstu - pravi melem za dusu i tijelo. :heart:
A tek slika ovog naseg prodojeceg doktora. Robi :heart:
Link na tekst s portala
Kako prepoznati "prodojećeg" pedijatra
Mi inace imamo srecu da je supruga naseg doktora primalja i savjetnica za dojenje u bolnici gdje sam rodila, pa je cijela ta obitelj i profesionalno "prodojeca" :)
E Ornela, odmah sam isla pogledati lokaciju na kojoj se nalazis, u nekakvoj naivnoj nadi da toga ima negdj eu RH. :)
hvala vam, cure, na odličnom tekstu! :love: svaka bi ga mama trebala pročitati prije prvog odlaska pedijatru.
a mali doktor... :heart:
Ja sam preselila Vitu od pedijatrice koja je preporučala počinjanje dohrane s 3 mjeseca i sl. stvari kod druge pedijatrice koja glasi kao prodojeća u Rijeci. Međutim, na današnjem sistematskom pregledu (napunio 2 godine) me totalno razočarala i cijeli dan sam baš jaaako ljuta :evil: Naime, na moju rečenicu da Vitu još dojim krenula je s monologom kako je sada vrijeme da prestanemo dojiti jer je to bitno za psihičko zdravlje djeteta blabla, separacija od majke, blabla, na što sam ja rekla da se oko toga nećemo složiti. Veli ona da se nemam ja što tu ne slagati budući da je to što mi je rekla znanstveno dokazano. Nije mi se dalo više raspravljati jer je Vito bio nervozan, a sad vidim da mi je napisala u plavoj knjižici u napomene: Majka još doji dijete. Date upute. :shock: Kao da se radi o nekakvom poremećaju koji treba riješiti, a ona je dala upute. Strašno!!! :cry:
tribala si je pitati jel možda vrime da si mali nađe posal, kad se već treba i osamostaliti :mrgreen:
hahaha koji članak - ko ga je pisao Veronica Robinson.......upssss tek sad vidjeh da postoji i autor, to joj je sigurno nevjenčani muž :/
Tko je V. Robinson?