komunikacija učitelj-roditelj
Moja kćer sada završava prvi razred osnovne škole i proći će sa 4,ali cijelu školsku godinu nikako ne komuniciramo sa našom učiteljicom.Žena je starog kova i neda se krstit.Informacije do roditelja ne dolaze pravovremeno,zaboravljiva je-tražila je moje djete da vrati knjigu iz lektire koju je mala vratila prije puno vremena,na kraju je došlo do toga da je malu stalno prozivala pred cjelim razredom zbog te knjige sve dok ja nisam poludila i napisala pismo našoj dragoj učiteljici u kojem ju podsjećam da je knjiga vraćena i da ne proziva više moje djete već da provjeri gdje je knjiga.Na kraju se ispostavilo da je ona sama knjige vratila u školsku knjižnicu i zaboravila na to.Djecu odvaja,neka su joj draža od druge i to otvoreno pokazuje.Da nebi samo pljuvala po njoj svi kažu da su njeni đaci najspremniji kad dođu u više razrede ali mene stvarno muči taj njen način rada.
Nevezano uz učiteljicu,u našoj školi wc-i smrde,jako su neuredni,dežurnog učitelja nikada nema vani na odmoru već red provodi ročnik koji je tamo a sami učitelji nisu uopće zainteresirani da se nešto u toj školi pokrene na bolje i da se počnu širiti pozitivne vibracije.
Jadno se osjećam kada vidim kako to sve izgleda a znam da može biti bolje,uz samo mrvicu dobre volje.