plače i odbija sisati - zašto??
naš mali zadnja 3 dana kod skoro svakog dojenja počne negodovati i skida se s cice, dakako uz navlačenje i grizenje iste. mlijeka ima dosta. kod skoro svakog podrigivanja obilno bljucne.
pokušala sam pustiti dio mlijeka da iscuri sa strane za vrijeme let downa jer sam mislila da mu smeta što se zagrcava. međutim i poslije toga odbija sisati nakon što par puta povuče.
dojim ga u sto poza da pronađem jednu koja mu odgovara, ali još nisam takvu pronašla. :( :?:
u čemu može biti problem?? nisam mijenjala dezić, bradavice ne mažem s ničim...
ovu noć je samo jednom normalno pojeo i zaspao, a sve ostalo je bila teška gnjavaža i plač, a neće jesti. izdojeno mlijeko na flašicu neće ni pomirisati, uopće neće povući nijedan gutljaj.
lagano smo na rubu živaca!
ako imate bilo kakvu ideju što da napravim, molim vas javite se :cry:
evo nas opet u problemima :(
1. mjesec dobio oko 1.200
2. mjesec 850
sada, 20 dana nakon 2. kontrole - samo 250 g
a imala sam cijelo vrijeme mlijeka, on nije htio jesti. neki puta bi jeo OK, a neki puta se samo zakvačivao i otkvačivao.
mokrih pelena ima stalno, pokakanih skoro svaki dan, tu i tamo preskoči 1 dan, maksimalno 2 (npr. u jednom tjednu prosječno 4-5 dana ima stolicu). stolica je sada žuta, ne može biti žutija. rijetka, kao preljev za palačinke od čokolade (koji primjer?!?! :oops: ), kad skinem pelenu još se preljeva. inače je vesela i zadovoljna beba.
osim zadnjih tjedan dana. dobio je neurodermitis + nervoznu mamu koja ga u 4 dana mora našopati da dobije 100 g, inače mu prijeti dohrana...
još imamo do sutra u 14.00 da dođemo do tih 100 g. jučer smo bili na +50, danas opet na NULI. :cry: :cry: :cry:
non stop je na cici (kad je budan), onoliko koliko hoće, ali NEĆE. ne znam kako da potaknem proizvodnju mlijeka kad neće cicati (sad ga već ni nema kao prije, drastično se smanjilo, već 5 dana nisam osjetila punu dojku, čak ni ujutro). a 3-4 dana prije tog sušnog perioda je počeo spavati cijelu noć. nakon 2 dana takvog spavanja budila sam se oko 3 s cicama koje su prijetile eksplozijom, digla ga i dala mu jesti.
da opet krenem na izdajanje radi povećanja proizvodnje?? :( :( :(
fakat ne bi htjela odustati... a opet... ?