-
Sita?
Ima dva mjeseca i 25 dana. Svakih cca sat vremena želi sisati, i ja joj naravno dam. Tijekom noći se počne buniti, ja joj dam da jede, a ona mrvicu povuče i odmah odustane, ljutito vrti glavom. Nemam pojma što je, par minuta nakon svakog debakla sa dojenjem bude dobre volje i smije se. Sad, je li njoj samo odjednom tako malo dosta, pa je brzo sita, il se samo želi maziti? Kada smo u šetnji je na miru i više od tri sata. Nije strašno ali se malo brinem:oops:
P.S.Dakle, pisah na jednom topicu o čaju. Pa da ne bude da imam problem radi čaja, zadnjih dana čaja ni vidjele nismo.
-
možda je skok u razvoju koji se djeci obično događa i oko 3. mjeseca života pa ona sada nabildava proizvodnju.
možda je muči prejaki let down pa se bori s prevelikom količinom mlijeka koje odjednom navre.
a možda se bebica samo hoće malo pomaziti :) .
ajmo redom:
-koliko ima popišanih i pokakanih pelena tijekom 24 sata?
-kako dugo se ovako ponaša tj. kada se počela tako ponašati?
-kakve su ti grudi? osjećaš li kad mlijeko krene?
pokušaj odgovoriti na ova pitanja pa ćemo vidjeti dalje :)
-
kakanje nas malo muči, tu i tamo bude dva dana za redom. Ove druge ne brojim, isto mi se čine solidnima.
Let down nije, ne osjećam da curi na drugoj kao inače! Prije jedno tri dana :( i to uglavnom u večernjim satima me muči, sada popodne smo relativno ok.
-
super sto si prestala davati caj :D jer bebi ne treba caj. do 6. mj. treba joj jedino i iskljucivo tvoje mlijeko.
no da iskljucimo mogucnost konfuzije bradavice, please, mozes li jos odgovoriti na ova pitanja:
koliko dugo si joj davala caj?
da li si ga davala na zlicicu ili flasicu?
koristi li dudu varalicu?
ne razumijem ovo prije 3 dana? prije tri dana su poceli "problemi"?
-
Nije konfuzija, danas je sve ok! Prije par dana je počela zafrkavati, uglavnom noću. Čaj na bočicu, dudica za spavanje. Danas popodne je jela kao velika :D