Počinju raditi.
Krajem ovog mjeseca prve žene kod Kniewalda počinju sa stimulacijom.
Ako nekoga interesira neka mi se javi na privatnu poruku ili ovako.
Mi napokon krećemooooooo!
Printable View
Počinju raditi.
Krajem ovog mjeseca prve žene kod Kniewalda počinju sa stimulacijom.
Ako nekoga interesira neka mi se javi na privatnu poruku ili ovako.
Mi napokon krećemooooooo!
Ajde, super! Javi kako ide i neka je sa srećom :-)!
Poslala sam ti privatnu poruku, unaprijed hvala na odgovoru :)
Sretno :heart:
Tko od ginekologa radi na poliklinici?
U očekivanju daljnjih vjesti zaključuje da, ako se biolozi zovu Kniewald, a poliklinika se zove Škvorc, biće radi dr. Škvorc :-).
samo potvrđujem gore rečeno: radi dr. Škvorc, krasan liječnik, posvećen svojem zvanju.
ima li kakvog saznanja o radu u poliklinici, odnosno o doktorima i biolozima koji ce tamo raditi, te kakvi su prvi dojmovi i iskustva?
Frendica iz Samobora ide Škvorcu redovno kao giniću i kaže da je super, ali nije imala pojma da će raditi i privatno IVF.
Radit će dr. Škvorc sa dr. Radončićem i dr. Radakovićem. Biološki dio rade Tatjana i Alfred Kniewald. Počinju tek sada jer su čekali nove aspiracijske pumpe. Navodno samo dva proizvođača na svijetu to rade i sad su se odlučili napraviti novu pumpu pa se Škvorc odlučio za nove. Koliko sam shvatila punkciju mogu raditi sva tri doktora pa za kog se odlučiš. Inače je glavni Škvorc jer je njegova klinika na kraju krajeva. Ja sam se odlučila za njega. Rekao da se javim 20.06 za protokol. Malo me strah ali napokon da je i to došlo.
Pusa svima!
Pozdrav cure!
Pohvale za još jedno mjesto u lijepoj našoj gdje ćemo moći rješavati svoje probleme.
Ne mogu da se ne osvrnem na spominjanje dr.Radakovića.
Imam izuzetno loše iskustvo s njim iz Petrove bolnice, krajnje neprofesionalno.
Možda će u privatnoj klinici biti profesionalniji i kvalitetniji.
Čula sam to od još jedne cure. Zato sam se ja odlučila za Škvorca. Ti se možeš odlučiti za doktora za kojeg želiš da ti radi punkciju i cijeli proces.
Potpisujem anu 33 :(
Potpisujem i ja! Da nije bilo faktora iznenađenja, sigurno bi dobio kružni nogom u glavu :evil: gospon je rođen za mesara :evil:Citiraj:
ana33 prvotno napisa
za ostale doktore ne znam ali Škvorc je divan, ja sam prošli tjedan bila kod njega na uzv, trudna sam 17 tj., svima koji mi rade uzv ili pregled prokrvarim nakon toga i boli me kod Škvorca kod mi ništa ne radi (uzv je bio vaginalni), onda mi je ispričao da kreće s postupcima i da su biolozi pioniri u tom poslu, uglavnom ako se odlučim ići na drugu trudnoću sigurno ću ići Škvorcu a ne Šimuniću jer je on na mene ostavio užasan dojam.
Samoborka sretno.
Kad ideš Škvrocu javi se na pp pa možemo se upozati i na kavu ja stanujem odmah kraj poliklinike
Hm, čini mi se da ću mijenjat kliniku (opcija privatno uz VV), jer, ako je istina da dr. Radončić ide tamo, idem i ja! Bila sam kod njega u Viliju na AIH; iako nije bilo rezulltata, na mene je ostavio izuzetan dojam.
jel netko krenuo ovdje u postupak u medjuvremenu, ili bar zvao i zna neki novi info, zanima me za 8.mj
Zanima i mene...
Radoncic je i dalje u vilju ali povremeno odradi i u skvorcu, dakle paralelno.
puno srece
Pujica !
Evo ja sam u protokolu. Još dva dana sam na gonalima pa na UZV. Idem kod Škvorca, a postupak mi vodi dr. Radončić. Zasad sve super. Čini mi se da ćemo ući lagano u 8.mjesec sa svime. Što te zanima?